nieuws

Tweedaags Craftbeer Festival Bronckhorster Brewing Company

Café 406

Tweedaags Craftbeer Festival Bronckhorster Brewing Company

De Bronckhorster Brewing Company organiseert een tweedaags Craftbeer Festival. In Rha, de standplaats van de brouwerij, onder de rook van Bronckhorst, zullen 13 brouwerijen op zaterdag 1 en zondag 2 juni hun bieren presenteren. Daarnaast zijn er onder meer foodpairings en live muziek.

De Bronckhorster Brewing Company heeft twaalf brouwerijen weten te strikken voor de eerste editie van haar Craftbeer Festival. Naast de gastheer zelf, zijn dat Brouwerij Emelisse, Brouwersnös, Brouwerij de Molen, Bierbrouwerij Wentersch, Oersoep, Het Zotte Kalf, Van Moll, Breugem Brouwerij, SNAB Bierbrouwers, Brouwerij De Biertafel, Van Bieren en Chamaven.

Craftbier Festival en foodpairings

Het Craftbier Festival vindt op zaterdag 1 en zondag 2 juni plaats bij de Bronckhorster Brewing Company in Rha, gemeente Bronckhorst. En naast het bier van de 13 brouwerijen is er ook aan het eten gedacht. Van een heus varken aan het spit tot gerechten die gecombineerd worden met de bieren, Vlaamse frieten en hamburgers.

Een dagticket kost €15. Dat is inclusief 1 proefglas en 2 muntjes. Voor €25 is een passe partout beschikbaar. Dat is twee  dagen toegang tot het festival, 1 proefglas en 2 muntjes per dag. Op het terrein zelf zijn munten à €2,50 per stuk te koop.

Reageer op dit artikel