Thuisborrel Club: favoriete cocktailbar thuis

Thuisborrel Club: favoriete cocktailbar thuis

Met de Thuisborrel Club, kunnen liefhebbers van cocktails nu zelf hun favoriet maken, onder online begeleiding van hun favoriete cocktailbar. Elf bars doen mee aan dit initiatief dat 22 en 23 mei online plaats vindt.

De Thuisborrel Club is een initiatief van Typhoon Hospitality & The Activators in samenwerking met verschillende Nederlandse cocktailbars, spiritbrands en The Cocktailbox.

'Veel cocktailbars hebben het zwaar in deze periode en wij wilden ze graag helpen. Niet met een financiële bijdrage in de vorm van een voucher, maar met een nieuw initiatief dat de bars zowel een podium geeft en ondersteunt.

En wat tegelijkertijd ook een leuke beleving is voor de gast', vertelt Rachel Persoon, eigenaresse van Typhoon Hospitality en The Activators.

Het marketing- en communicatiebureau brengt daarom op 22 en 23 mei 11 cocktailbars samen met de consument op één digitaal platform. Op deze manier krijgt de consument alsnog de mogelijkheid virtueel langs te gaan bij zijn of haar favoriete cocktailbar.

cocktails, thuisborrel club

De deelnemende bars zijn o.a.: Door74 (Amsterdam), The Stockroom (Groningen), The Rumah (Rotterdam), Williams Canteen (Rotterdam), The Court (Den Haag), Amehoela (Rotterdam), Lac Cai (gaat deze zomer open in Den Haag), Bar Feijoa (Amsterdam), Pulitzer’s Bar (Amsterdam), Mr Finch (Utrecht) en The Lemonman Bar van restaurant NENI (Amsterdam).

Thuisborrel Club: samen cocktails maken

Deelnemen doe je door je van tevoren online in te schrijven via de website van De Thuisborrel Club, waar je kunt kiezen uit twee opties: inschrijven met of zonder The Cocktailbox.

Doe je de boodschappen liever zelf? Schrijf je dan voor €10 in en ontvang van de Club een menukaart met acht cocktails. Voor €39,50 (excl. verzendkosten) schrijf je je in en ontvang je een zorgvuldig samengestelde cocktailbox bestaande uit de verschillende ingrediënten die je nodig hebt en het cocktailmenu. Denk aan 8 miniatuur drankflesjes, de bijbehorende mixers en garnering.

Mocht je de cocktailbox een upgrade willen geven, dan is het aanschaffen van een shaker ook mogelijk. Kies je liever voor een huis-tuin-en keukenoptie? Met een bidon kom je ook al een heel eind.

De deelnemende drankenpartners zijn onder andere Hendrick’s Gin, Monkey Shoulder, The London Essence Company, Rutte Old Tom Genever, Angostora 1919 rum en Sir Dam vodka.


Het enige wat je als consument zelf moet regelen is ijs en glaswerk. Gedurende de avond zullen alle bartenders de cocktails van het menu live maken en dus kun je gelijk met ze mee shaken. Elke bar verzorgt tussen 20:00 en 23:00 uur een programmering dat elk uur opnieuw start. Zo kun je na een uur weer doorhoppen naar de volgende bar en kun je in één weekend wel zes bars bezoeken.

Als je voor maandag 18 mei a.s. The Cocktailbox bestelt, wordt deze thuis afgeleverd. Bestel je na 18 mei, dan kan deze worden opgehaald op de twee ophaalpunten: het kantoor van Typhoon Hospitality in Amsterdam of Drankenboutique in Rotterdam.