Inventaris Servé uit Hilversum in openbare online veiling

Inventaris Servé uit  Hilversum in openbare online veiling

De complete horeca- en keukeninventaris van Servé in Hilversum wordt geveild. Door het faillissement van de dochteronderneming Servé Rental & Events is het besluit genomen de roerende goederen van het bedrijf te verkopen.

Online wordt de complete inventaris van Servé aangeboden: Rational Combisteamers, koelkasten, barkoelingen, friteuses, gasbarbecues, serviesgoed, zitzakken, decoratie, bestek, rolcontainers, tapinstallaties en veel meubilair zoals tafels, stoelen en banken.

Meebieden op een van de 599 kavels in deze veiling kan tot maandag 15 maart. De eerste kavels sluiten om 16 uur die dag.

Verhuurbedrijf Servé

Het Hilversumse verhuurbedrijf Servé werd meer dan een kwart eeuw geleden opgericht door Jan van Rijswijken groeide uit tot een van de grootste bedrijven in Nederland als het gaat om de verhuur van meubilair, serviesgoed en aankleding van grote evenementen. Grote opdrachtgevers waren bijvoorbeeld Sail Amsterdam en de GP van Zandvoort. Door het faillissement van de dochteronderneming Servé Rental & Events is het besluit genomen de roerende goederen van het bedrijf te verkopen.

De complete horeca- en keukeninventaris van Servé wordt online geveild, verdeeld over 599 kavels. In de veiling is veel meubilair te vinden. Op onder meer diverse eetkamertafels, luxe en comfortabele eetkamerstoelen, bankstellen en fauteuils kan online geboden worden.

Naast meubilair wordt ook de keukenapparatuur geveild, waaronder combisteamers, gasbarbecues, professionele horeca friteuses en complete tapinstallaties. Ook serviesgoed, decoratiemateriaal en restaurantinventaris verschijnen onder de digitale hamer.

De veiling van Serve wordt georganiseerd door BVA. Naar eigen zeggen is dit het grootste online veilinghuis van Europa. BVA veilt in opdracht van derden slapende voorraad, overstock en bedrijfsbeëindigingen.