Snackkoerier en Misset Horeca gaan samen verder

Snackkoerier en Misset Horeca gaan samen verder

Vanaf 2021 stopt de printeditie van Snackkoerier en krijgen de lezers van Snackkoerier voortaan Misset Horeca in de bus. Misset Horeca zal worden uitgebreid met artikelen over cafetaria's, ontwikkelingen in de fastfoodmarkt en interviews met ondernemers in de fastservice.

Vakmedianet, uitgever van Snackkoerier en Misset Horeca, heeft de afgelopen maanden onderzoek gedaan om erachter te komen waar cafetariahouders en ondernemers in fastservice behoefte aan hebben. Uit dat onderzoek blijkt dat een grote groep cafetariahouders graag geïnspireerd wil worden door ondernemers uit andere segmenten van de horeca.

Veel ondernemers hebben de ambitie om zich door te ontwikkelen naar een ander type bedrijf of willen zich verbreden en zijn op zoek naar praktijkvoorbeelden en tips van horecaondernemers. De website van Missethoreca.nl werd door cafetariahouders dan ook al veelvuldig bezocht. De uitgeverij heeft daarom besloten om vanaf 2021 het blad Snackkoerier te integreren in Misset Horeca.

Misset Horeca: voor alle horecaondernemers

Misset Horeca is na deze integratie het enige magazine voor de totale horecamarkt met kennis, inspiratie, advies en ondernemerschap voor alle horecaondernemers van Nederland. Lezers kunnen een kijkje nemen bij bedrijven uit andere segmenten van de horeca en geïnspireerd worden door andere type ondernemers. Tegelijkertijd kunnen ze blijven lezen over ondernemerschap in de cafetariawereld en ontwikkelingen in fastfood volgen. Interviews met cafetariahouders en ondernemers in fastservice, trends en ontwikkelingen op het gebied van friet, snacks en apparatuur zullen onderdeel zijn van de vernieuwde Misset Horeca.

Online

Het segment fastservice is vanaf half december volledig gevuld en vormt dan een apart domein op de vernieuwde website Missethoreca.nl. Via een wekelijkse fastservice-nieuwsbrief en de socials blijven ondernemers in fastservice ook online op de hoogte van alle ontwikkelingen in de branche.