Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Basiliek

  • v.l.n.r. Patrick Elzinga en Robert Poel
    Sterrenrestaurants2 sep. 24

    Gastrobar Savage gooit roer om en wordt all you can eat

    Gastrobar Savage in Harderwijk stopt met fine dining. Ondernemers en chef-koks Robert Poel en Patrick Elzinga gaan de zaken heel anders aanpakken. Het duo begint medio september een all you can eat restaurant. 'Vind je de coquilles lekker? Dan kun je 'm nog dertig keer bestellen.'

  • Basiliek26 jun. 24

    Team Basiliek naar internationale finale van de Copa Jerez 2024

    De Nederlandse Copa Jerez 2024 is gewonnen door Basiliek*. Maandag namen sommelier Anne Marie Nijhoff en chef Yornie van Dijk het op tegen teams van Restaurant Puur en Restaurant Zoldering. Een indrukwekkende sherry-spijs leverde het team uit Harderwijk een kwalificatie op voor de internationale finale.

  • Michelin9 jan. 24

    Dit zijn de goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland, volgens Michelin zelf

    Michelin heeft een overzicht gepubliceerd van de goedkoopste sterrenrestaurants in Nederland. Hoewel kwaliteit en kwantiteit op het bord zich lastig laten vergelijken, geeft het overzicht toch een aardig inkijkje in de prijsbepaling van de menu's en de à-la-cartegerechten.

  • Awards en Onderscheidingen24 okt. 23

    De Nieuwe Winkel in Nijmegen blijft beste groenterestaurant ter wereld

    We're Smart reikte op 24 oktober zijn jaarlijkse awards uit. Er waren prijzen voor het beste groenterestaurant van de wereld. De prijsuitreiking ging door in het Vaudeville Theater in Brussel.

  • Marko Karelse, voorzitter JRE, Patty van der Meer en Yornie van Dijk.
    JRE25 mei 23

    Twee nieuwe leden voor JRE-Jeunes Restaurateurs

    Op 23 mei j.l. was Restaurant Bentinck in Amerongen het culinaire middelpunt ter gelegenheid van de jaarlijkse JRE-Jeunes Restaurateurs 'Pers- & Partnerlunch'.

  • Een geëmotioneerde Yornie van Dijk.
    Restaurant24 apr. 23

    Yornie van Dijk: Young Chef Award én ster terug voor Basiliek

    Yornie van Dijk viel bij de bekendmaking van Michelin 2023 twee keer in de prijzen. Hij won de Young Chef Award én één ster voor Basiliek.

  1. Vacatures

  2. Kuppens Management

    Ondernemer

    Kuppens Management logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Gault&Millau 2023: New chef on the block
  2. Yornie van Dijk over overname Basiliek: 'Balans zoeken tussen chef en ondernemer'
  3. Rik Jansma: 'Nieuwe start voor Basiliek zonder Michelinster'
  4. Rik Jansma stopt met Basiliek*
  5. Bijzonder 'twaalfuurtje': van 8 tot 20 uur eten bij Basiliek
  6. Rik Jansma van Basiliek over sluiting op zaterdag
  7. Samenwerking DeFabrique, Restaurant Basiliek en XSAGA
  8. Ingrijpende veranderingen voor sterrestaurant Basiliek
  9. Hotels en restaurants werken samen tijdens gedeeltelijke lockdown
  10. Culinair diner-arrangement van Basiliek* in Van der Valk Harderwijk
  11. Zwarte Cross was met 1600 gerechten 'flink werken' voor Rik Jansma
  12. Snackmuur met Michelinster op Zwarte Cross 2019
  13. Marko Karelse (JRE): 'Jonge chefs helpen die ondernemer worden'
  14. Rik Jansma draagt voorzittershamer JRE over
  15. Welke tien chefs doen mee aan voorronde Bocuse d'Or 2019
  1. Deelnemers geselecteerd Slag op de Schelde 2019
  2. JRE-chefs: kookworkshops voor gasten bij Miele
  3. Zes JRE-chefs genomineerd voor internationale prijzen
  4. Rik Jansma (Basiliek*) in internationaal bestuur JRE
  5. Takis Panagakis: Soms is ondernemen een harde leerschool
  6. Jeugd krijgt 50 procent korting bij JRE-restaurants
  7. Actie voor winnaars Dining with the Stars 2016
  8. Topchefs koken voor Olympische coaches
  9. Eigen pepernoot voor sterchef Rik Jansma
  10. Metamorfose voor Basiliek* in Harderwijk
  11. Vijf nieuwe leden voor JRE Nederland
  12. JRE: actieweek voor Culibus
  13. Ranglijst Lekker 2015
  14. Vijf hardste dalers in Lekker 2015
  15. Almar Wessels naar Lauswolt
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen