Alles over IJs

Smakelijk én duurzaam: Hoe ijszaak in Apeldoorn het roer omgooide tegen wegwerpplastic

Smakelijk én duurzaam: Hoe ijszaak in Apeldoorn het roer omgooide tegen wegwerpplastic

Nog niet alle ijssalons hebben een goed alternatief gevonden voor de aloude plastic lepel, die sinds juli 2023 verboden is. Hoewel… In Apeldoorn...

IJsseizoen 2023: impulsijsjes, schepijs en ijsbereidingsapparatuur

IJsseizoen 2023: impulsijsjes, schepijs en ijsbereidingsapparatuur

De nieuwste Impulsijsjes, schepijs en een ijsmachine om van het ijsseizoen 2023 een succes te maken.

Crusio IJs zet groeiambities kracht bij met derde vestiging

Crusio IJs zet groeiambities kracht bij met derde vestiging

Kiona Malinka en Coen Crusio hebben op de boulevard van Bergen op Zoom een derde vestiging geopend van Crusio IJs. Het familiebedrijf huisvest sinds...

Ambachtelijk ijsje voor goede doel levert 13.500 euro op

Ambachtelijk ijsje voor goede doel levert 13.500 euro op

De verkoop van Golden Dreams voor het Prinses Máxima Centrum heeft €13.500 opgeleverd. Het ijsje werd speciaal ontwikkeld in opdracht van Vereniging...

Teun Loonen (l) en Edwin van Es.

Cafetaria Top 100-winnaar nieuwe voorzitter Ambachtelijk IJscentrum

Tijdens het IJsVak Gala heeft Teun Loonen, huidige voorzitter van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, Edwin van Es geïntroduceerd als zijn...

IJs voor goede doel op Europese Dag Ambachtelijk IJs

IJs voor goede doel op Europese Dag Ambachtelijk IJs

Vereniging Ambachtelijk IJscentrum komt op de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs - vrijdag 24 maart - in actie voor het Prinses Máxima Centrum. De...

Bon Appetit in Rijsbergen opent vernieuwde ijssalon

Bon Appetit in Rijsbergen opent vernieuwde ijssalon

Kim en Edwin van Es hebben de vernieuwde ijssalon van hun zaak Bon Appetit in Rijsbergen woensdag 22 februari geopend. 'We hebben al het rode eruit...

Citroen Rozemarijn ijs Credits: Bakeplus

Chefs over ijsbereiding: 'Investeer in apparatuur'

Met zelfgemaakt dessertijs kun je je als ondernemer onderscheiden. Het ijs bereiden is helemaal niet zo moeilijk, ervaren chefs Arjan Suijkerbuijk en...

Tweede vestiging Crusio IJs: 'Kans die op ons pad is gekomen'

Tweede vestiging Crusio IJs: 'Kans die op ons pad is gekomen'

Coen Crusio en Kiona Malinka openen in het voorjaar van 2023 een tweede vestiging van Crusio IJs. De winkel wordt gerealiseerd in het dorpshart van...

Softijs met speculaaskruiden van Nic Nederland.

Softijs in het najaar: zo verkoop je het

Wil je ook softijs verkopen als de zomerse zon is verdwenen? Een mooie omzet uit softijs als het kwik daalt, is heel goed mogelijk. Het vraagt om een...