1. Pionieren met échte prijzen in de horeca: wat levert het op?
  2. UCC Coffee Benelux brandt eerste koffiebonen met groene waterstof
  3. Tips voor de aanschaf van een koffiemachine
  4. Barista Cafe opent deuren aan de Neude in Utrecht
  5. Steel de show met 'dirty coffee': 'Voeg een shot espresso toe aan vers sinaasappelsap'
  6. GesponsordZomerse inspiratie van Mocca d'Or: verras je gasten met lekkere koffie en thee specials
  7. De koffietrends van deze zomer volgens koffiekenner Wendelien van Bunnik
  8. GesponsordHoe Mocca d'Or consistentie van de koffiekwaliteit bewaakt
  9. Koffie-expert Jeroen Veldkamp: Zo maak je van koffie een terrassensatie
  10. Eveline Wu opent toch weer nieuwe zaak en deelt haar tips over personeelsmaaltijden
  11. Zo kiezen deze ondernemers de espressomachine voor hun horecazaak
  12. Joost Leopold: Het belang van een schone koffiemolen
  13. Espresso Bar Hagen opent vestiging in Amsterdam
  14. Man Met Bril Koffie opent 's werelds eerste koffiehotel
  15. Zo zet je de perfecte espresso
  1. Koffie in de horeca: breed inzetbaar en hoge marges - alles wat je moet weten over koffie
  2. Hans Tietema draagt na 25 jaar koffieketen Kaldi over
  3. Dit kun je met de smaakomschrijving op een koffieverpakking
  4. Koffieprijs op hoogste niveau in 40 jaar door wereldwijde schaarste
  5. Barista Cafe Hardenberg opent haar deuren
  6. Het nieuwe CoffeeHouse gaat anders om met franchising
  7. Zoektocht naar de perfecte koffiekop: waar serveer je koffie in?
  8. GesponsordBY AMI serveert sprookjesachtige koffie met een wow-factor
  9. GesponsordSjiek en sjoen: Blanche Dael breidt uit met passie voor koffie
  10. Anne&Max opent 30ste huiskamer in hartje Leeuwarden
  11. Koffiebonen: van lichtbruin tot oliezwart, wat zegt dat over de smaak?
  12. Zo brand je zelf koffie in 11 stappen
  13. GesponsordErvaar de kracht van lokale melk bij Stadscafé De Spaarbank
  14. 13 tips om je espresso-apparatuur schoon te houden
  15. Koffie en thee na kraanwater meest gedronken dranken in Nederland