nieuws

Boer en Ridder openen Horecava

Horeca

De Horecava 2009 wordt officieel geopend door de topkoks Jonnie Boer van De Librije in Zwolle en Mario Ridder van De Zwethheul in Schipluiden. De Horecava gaat maandag 12 januari van start.

Boer en Ridder openen Horecava

Boer en Ridder geven op 12 januari om 10.15 uur het officiële startschot van de grootste horecavakbeurs in Nederland, gehouden in het RAI-complex in Amsterdam.

Naast het officiële startschot gaat Boer en Ridder in op trends afkomstig uit het Horecava Trendonderzoek. Beursmanager Joke van der Wijngaart geeft tijdens de opening een presentatie met de naam ‘innoveer!’.

toekomst

Directeur Lodewijk van der Grinten van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) geeft inzicht in economische cijfers en schets de toekomst van de horecabranche. De officiële opening van de beurs wordt afgesloten met de uitreiking van de Horecava Innovation Award voor het meest innovatieve product.

Horecava 2009 vindt plaats van maandag 12 tot en met donderdag 15 januari. Parallel aan de eerste drie beursdagen loopt Wine Professional, een wijnevenement eveneens gehouden in het RAI Complex.