nieuws

Primeur: Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins onder één dak in Tilburg

Horeca 505

Baskin-Robbins en Dunkin’ Donuts openen op 22 augustus gezamenlijk aan het Pieter Vredeplein in Tilburg. Het is wereldwijd de eerste vestiging waar beide merken onder één dak verkrijgbaar zijn. 

Primeur: Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins onder één dak in Tilburg

Baskin-Robbins. ’s werelds grootste ijsketen en Dunkin’ Donuts vallen wel onder dezelfde moedermaatschappij maar werden nog nooit eerder samengevoegd onder één dak. Een tweede primeur voor dezelfde locatie: bediening aan tafel.

De zaak in Tilburg wordt serieus groot en gasten worden er aan tafel bediend. Er is plaats voor 60 gasten binnen en op het terras komen 80 stoelen.

In Eindhoven werd de eerste Dunkin’ Donuts van Zuid-Nederland geopend. Utrecht huisvest de eerste Baskin-Robbins van ons land. Tilburg krijgt de eerste multistore. De master franchisenemer van beide merken in Nederland is Nabil Besali. ‘Ik ben blij om te vermelden dat de volgende stap gezet wordt in het uitrollen van beide merken. Wij zijn trots op het feit dat deze store een 360 graden concept zal aanbieden’, aldus Besali.

Op het menu staan niet alleen donuts en de ijsjes – 31 smaken – maar ook koffie, pancakes, yoghurt, croissants, wafels, churros, milkshakes, freakshakes, bagels, panini’s iced drinks en smoothies. Gasten kunnen er ook ontbijten en lunchen.

Dunkin’ Donuts gaat 22 augustus om 7 uur open. De eerste 100 gasten winnen een jaar lang gratis donuts. Baskin-Robbins zal op diezelfde dag om 12.00 uur open gaan. Uiteraard wordt dit eveneens groots gevierd. De eerste 50 klanten winnen een jaar gratis ijs, de 50e tot 100e klant winnen 31 dagen gratis ijs en elke 31e klant krijgt een ontbijt voor vier personen.

Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950, telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en in Nederland. Dunkin’ Donuts donuts zijn verkrijgbaar voor €1,95 per stuk, 6 stuks zijn €9,95 en 12 voor €18,95.

Baskin-Robbins

Baskin-Robbins heeft meer dan 7900 winkels in 53 landen over de hele wereld verspreid. Het merk werd opgericht door twee ijsliefhebbers wiens passie voor ijs leidde tot de creatie van vele iconische ijssmaken, waaronder Pralines ’n Cream, Jamoca® Almond Fudge en Very Berry Strawberry. Baskin-Robbins heeft meer dan 1300 ijssmaken en bieden ze op maat gemaakte ijsjes, bevroren drankjes en ijscoupes.

Reageer op dit artikel