nieuws

Gratis e-learnings op vernieuwd ‘Passie voor Horeca’

Horeca 645

Het online platform Passie voor Horeca is vernieuwd. Op de site staan gratis e-learnings. Niet alleen voor een (beginnende) medewerker, maar ook voor ondernemers. En zowel voor keuken als bediening.

Gratis e-learnings op vernieuwd ‘Passie voor Horeca’

‘Met het nieuwe Passie voor Horeca is de eerste stap gratis, voor iedereen. Dus geld is nu echt geen argument meer om niet nu een begin te maken met het beter inwerken van nieuwe medewerkers en zittende medewerkers aan te sporen door te groeien. Maak van werken in de horeca weer een carrière.’ aldus Ricardo Eshuis, directeur SVH.

Ben jij een (beginnend) medewerker of ondernemer in de horeca? Dan is het vernieuwde platform Passie voor Horeca handig. Er staan gratis E-learnings op over verschillende onderwerpen voor zowel de keuken als de bediening om skills en basisvaardigheden te testen.

Haal je de toets? Dan ontvang je direct het gratis Passie voor Horeca certificaat. De volgende stap in jouw horecacarrière bepaal jij zelf door een verdiepende cursus of opleiding te volgen en jezelf verder te ontwikkelen.

Horecapersoneel behouden

Als horecaondernemer moet je tegenwoordig keihard aan de bak om de brigade bezet te krijgen. Er is binnen de horecabranche veel behoefte aan vakbekwaam personeel. Juist daarom is het binden en vasthouden van personeel in deze tijd erg belangrijk.

Als je ervoor zorgt dat nieuwe terraslopers getraind worden, voorkom je heel veel ergernissen. Zowel de gast als medewerker heeft hier baat bij.

Drank en keukentechniek

Passie voor Horeca helpt zowel horecawerkgevers als –werknemers bij het vergroten van de vakbekwaamheid. Het platform biedt E-learnings op het gebied van dranken (bier, koffie, wijn), verkooptechnieken, (sociale) hygiëne en vele keukentechnieken.

De E-learnings zijn de opstap naar echte opleidingen die leiden tot een branchediploma. Door eerst de basis te oefenen kun je zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van opleiden. Maar bovenal kan de opgedane kennis direct op de werkvloer worden toegepast.

Het doel is om het platform een onderdeel te laten worden van het inwerkprogramma van nieuwe medewerkers door hen de gratis certificaten te laten halen. Zo weet je als ondernemer of leidinggevende dat de basis is gelegd.Reageer op dit artikel