nieuws

Golden Tulip Alphen naar Sandton

Hotel

Het Golden Tulip hotel in Alpen aan den Rijn, hotel Toor, komt per 1 juli in handen van Sandton Hotels. Het was een van de veertien eigen hotels van de keten. In totaal hebben nu acht hotels een andere eigenaar. Voor zes hotels is de toekomst nog onzeker.

Golden Tulip Alphen naar Sandton

Het huidige, uit eind 1800 daterende complex van Hotel Toor met 57 kamers naast het NS-station maakt over twee jaar plaats voor nieuwbouw met 115 kamers, vergaderzalen, een restaurant en een bar. Het nieuwe hotel krijgt de naam Sandton Hotel Toor.

Sandton

Het vastgoed van het hotel is in eigendom van Argentum Vastgoed. De eigenaar heeft de actuele ontwikkelingen rond Golden Tulip niet willen afwachten.

Van zes hotels komt de exploitatie in handen van de eigenaren van het vastgoed, Fletcher heeft het GT in Noordwijk in handen en nu gaat Alphen aan den Rijn naar Sandton.

Reageer op dit artikel