nieuws

Bouw easyHotel Zaandam van start

Hotel 2386

In het voormalig hoofdkantoor van Ahold in Zaandam, de Saentoren, is gestart met de realisatie van een 96-kamers tellend easyHotel. Het hotel gaat eind dit jaar open.

Bouw easyHotel Zaandam van start
Zaandam, Easyhotel en omgeving

Danzep, de master franchisehouder Benelux van easyHotel, timmert flink aan de weg. Ook bij de Amsterdam Arena en in Brussel worden hotels gebouwd. Hiermee telt easyHotel Benelux aan het einde van dit jaar zes hotels met in totaal 630 kamers.

‘Deze locatie past perfect in onze filosofie’, zegt Danzep-ceo Lucas Drewes. ‘We bieden value hotels aan onze gasten, dat houdt in dat wij comfortabele kamers bieden voor een zeer betaalbare prijs. Op gemiddeld 30 meter hoogte bieden alle kamers een fantastisch uitzicht over stad en streek, A room with a view dus.’

Vier nieuwe hotels

DanZep, dat met een omzet van 5,2 miljoen euro op plek 100 staat van de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken, heeft de ambitie om in 2016 en 2017 in totaal vier nieuwe hotels te openen in de Benelux.

Eind vorig jaar sloot DanZep een lening af van 25 miljoen euro om de groeiambitie waar te maken. Eerder al kocht het bedrijf samen met bouwbedrijf KondorWessels deScheveningse pier.

DanZep Hotels is masterfranchisehouder van easyHotel Benelux en opende bijna vijf jaar geleden het eerste easyHotel in Nederland, in Amsterdam. Vestigingen in Rotterdam en Den Haag volgden, inmiddels beschikt DanZep Hotels in totaal over 297 kamers in Nederland.

Reageer op dit artikel