nieuws

Postillion-directeur Erik-Jan Ginjaar ontvangt ondernemersprijs

Hotel 1961

Erik-Jan Ginjaar (32), directeur van Postillion Hotels Nederland en columnist bij Misset Horeca, heeft op 13 december in de Westerkerk Amsterdam, de fCN Gassan Jewel Award ontvangen. Het Founders Carbon Network reikt jaarlijks deze award uit aan topondernemers.

Postillion-directeur Erik-Jan Ginjaar ontvangt ondernemersprijs

Deze business community plaatst hiermee ondernemers in de spotlight voor hun inzet in het bedrijfsleven. De jury prees Ginjaars kwaliteiten als opinieleider en spreker en noemt hem in haar rapport ‘een groot netwerker en een bron van energie voor zijn team’.

Peter Potman, directeur Azië en Oceanië bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken die de prijs uitreikte: ‘Erik-Jan Ginjaar is een echte teamplayer met winnaarsmentaliteit. Hij is in korte tijd opgeklommen van general manager tot Directeur van Postillion Hotels Nederland. Als directeur is hij nog steeds nauw betrokken bij de Postillion-projecten. Hij hielp onder andere het #PostillionDreamEvent te bedenken, waarbij eventmanagers € 30.000,- konden winnen om hun droomevent te organiseren. In de branche is Ginjaar een opinieleider en bijzonder begaafd spreker. Zijn opinie over verschillende onderwerpen schrijft hij in zijn columns in Misset Horeca.’

Ginjaar

Ginjaar: ‘Het is een grote eer deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Afgelopen jaar vierden we onder andere de opening van onze achtste Postillion congreslocatie, de eerste vestiging in Amsterdam.’

Lees hier het interview dat Misset Horeca eerder met Erik-Jan Ginjaar had: ‘Ik kan als een olifant in een porseleinkast tekeer gaan’.

Reageer op dit artikel