Roompot breidt internationaal aanbod uit met 14 parken in Spanje en Frankrijk

Roompot breidt internationaal aanbod uit met 14 parken in Spanje en Frankrijk

Roompot, aanbieder van vakantieparken, voegt 14 parken in Spanje en Frankrijk toe. Twee weken geleden breidde het zijn aanbod ook al met 21 parken in Frankrijk uit. Dit jaar kondigde Roompot al 51 parken aan.

Naast 2020 zal in de geschiedenis van Roompot duidelijk 'opmerkelijke groei' staan. Europa’s tweede grootste aanbieder van vakantiewoningen en -parken versterkt vandaag zijn internationale portfolio met 14 parken in Spanje en Frankrijk. Dit jaar kondigde Roompot al 36 parken aan, waarmee de teller op 51 voor 2020 komt te staan.

Roompot bereikte hiervoor een akkoord met het Britse Lifestyle Holidays dat in Frankrijk en Spanje meer dan 700 chalets en lodges op 14 vakantieparken heeft. Met al een park aan de Costa Brava, breidt Roompot vandaag zijn aanbod in Spanje uit met nog 8 parken aan de Costa Brava en de Costa Dorada.

6 parken aan de Franse kust

Ook in Frankrijk doet Roompot alle eer aan zijn reputatie van de absolute kustspeler te zijn. 6 nieuwe parken zijn toegevoegd aan de Franse kust op Roompot.com. Aan de populaire Côte d’Azur, in de Languedoc-Roussillon en in de Aquitaine voegt Roompot 5 parken toe aan zijn aanbod; van kleinschalige tot grote kwaliteitsparken. Daarnaast werd een park toegevoegd in Bretagne toegevoegd aan de portefeuille. Het park beschikt bovendien over een eigen waterpark, golfbaan, manege en adventure parcours waardoor de verveling er nooit zal toeslaan. Met komst van de 6 parken in het Roompot aanbod komt de teller op 49 in Frankrijk te staan.

51 parken aangekondigd dit jaar

Met de 14 parken in Spanje en Frankrijk die Roompot vandaag aankondigt, komt de teller al op 51 parken te staan voor dit jaar.
Begin 2020 berichtte Roompot dat de 74 Beach Villa’s op Hoek van Holland, de 90 strandhuisjes in Julianadorp en Duinresort Dunimar vanaf 1 januari 2021 via Roompot zouden worden verhuurd. De grootste aanbieder van vakantiewoningen in Nederland onthulde ook dat het een nieuw park in Wijdenes en in Someren zou openen, terwijl het in het Belgische Eksel een nieuw natuurpark realiseert dat volgend jaar zijn eerste gasten zal ontvangen. Ook in België is Roompot volop bezig met de voorbereidingen om een nieuw park in Oudenaarde te openen. Net na de zomer maakte Roompot bekend dat het Qurios en zijn 4 bestaande en 5 geplande parken overnam, waaronder het nieuwe Qurios Gulpen.
Twee weken geleden volgde de aankondiging dat Roompot zijn aanbod in Frankrijk met 21 parken uitbreidde. In totaal biedt Roompot 182 parken aan.