
IJsseizoen 2023: impulsijsjes, schepijs en ijsbereidingsapparatuur
De nieuwste Impulsijsjes, schepijs en een ijsmachine om van het ijsseizoen 2023 een succes te maken.

Crusio IJs zet groeiambities kracht bij met derde vestiging
Kiona Malinka en Coen Crusio hebben op de boulevard van Bergen op Zoom een derde vestiging geopend van Crusio IJs. Het familiebedrijf huisvest sinds...

Ambachtelijk ijsje voor goede doel levert 13.500 euro op
De verkoop van Golden Dreams voor het Prinses Máxima Centrum heeft €13.500 opgeleverd. Het ijsje werd speciaal ontwikkeld in opdracht van Vereniging...

Chefs over ijsbereiding: 'Investeer in apparatuur'
Met zelfgemaakt dessertijs kun je je als ondernemer onderscheiden. Het ijs bereiden is helemaal niet zo moeilijk, ervaren chefs Arjan Suijkerbuijk en...

Softijs in het najaar: zo verkoop je het
Wil je ook softijs verkopen als de zomerse zon is verdwenen? Een mooie omzet uit softijs als het kwik daalt, is heel goed mogelijk. Het vraagt om een...

Servais Tielman baadt zich met Smullies in pastelroze en goud
De onlangs geopende patisseriezaak en ijssalon Smullies van Servais Tielman in Maastricht heeft een opvallend interieur in de kleuren pastelroze en...

Binnenkijken bij Bella's Ice naar ontwerp van Studio Job
De jongste ijsonderneemster van Nederland heeft haar handen ineengeslagen met de wereldberoemde designers van Studio Job. Samen kwamen ze tot Bella's...

IJsseizoen 2022: de nieuwe ijsjes en ijsbereidingsapparatuur
Misset Horeca laat zien welke ijsjes, ijsmachines en andere zaken nodig zijn om van het ijsseizoen voor horecaondernemers en cafetariahouders een...

Softijs, schepijs en ijscoupes; alles over ijsverkoop in fastservice
IJs lijkt alsmaar populairder te worden in Nederland. Zowel softijs als schepijs vinden gretig aftrek. Hoe kun je daar als ondernemer het beste van...

Softijsmachine in de cafetaria: zo behaal je het ultieme rendement
Met softijs is een rendement te behalen van om en nabij de 80 procent. Maar dan moet álles kloppen, van prijsstelling tot presentatie. De...

10 tips voor upselling met softijs en milkshakes
Softijs en milkshakes zijn verwenproducten bij uitstek. Een heuse traktatie. 10 tips voor upselling met softijs en milkshakes in de cafetaria.