
Tweede vestiging Crusio IJs: ‘Kans die op ons pad is gekomen’
Coen Crusio en Kiona Malinka openen in het voorjaar van 2023 een tweede vestiging van Crusio IJs. De winkel wordt gerealiseerd in het dorpshart van...
Coen Crusio en Kiona Malinka openen in het voorjaar van 2023 een tweede vestiging van Crusio IJs. De winkel wordt gerealiseerd in het dorpshart van...
Wil je ook softijs verkopen als de zomerse zon is verdwenen? Een mooie omzet uit softijs als het kwik daalt, is heel goed mogelijk. Het vraagt om een...
IJssalon Smullies heeft een tweede vestiging geopend in Maastricht. Het concept van sterchef Servais Tielman, zijn vrouw Stephanie, Guido Mulder,...
De onlangs geopende patisseriezaak en ijssalon Smullies van Servais Tielman in Maastricht heeft een opvallend interieur in de kleuren pastelroze en...
De jongste ijsonderneemster van Nederland heeft haar handen ineengeslagen met de wereldberoemde designers van Studio Job. Samen kwamen ze tot Bella’s...
De grote ijsmerken zijn er volop mee bezig: vegan ice cream. Ben & Jerry’s, maar ook Magnums en Cornetto’s kun je nu ook in een ‘dairy free’-variant...
Ook ijsverkopers worden geraakt door de coronacrisis. Ondanks de zorgen ziet de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum ook positieve ontwikkelingen....
Misset Horeca laat zien welke ijsjes, ijsmachines en andere zaken nodig zijn om van het ijsseizoen voor horecaondernemers en cafetariahouders een...
IJs lijkt alsmaar populairder te worden in Nederland. Zowel softijs als schepijs vinden gretig aftrek. Hoe kun je daar als ondernemer het beste van...
Met softijs is een rendement te behalen van om en nabij de 80 procent. Maar dan moet álles kloppen, van prijsstelling tot presentatie. De...
Softijs en milkshakes zijn verwenproducten bij uitstek. Een heuse traktatie. 10 tips voor upselling met softijs en milkshakes in de cafetaria.