Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Alles over IJs

Teun Loonen (l) en Edwin van Es.

Cafetaria Top 100-winnaar nieuwe voorzitter Ambachtelijk IJscentrum

Tijdens het IJsVak Gala heeft Teun Loonen, huidige voorzitter van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, Edwin van Es geïntroduceerd als zijn...

IJs voor goede doel op Europese Dag Ambachtelijk IJs

IJs voor goede doel op Europese Dag Ambachtelijk IJs

Vereniging Ambachtelijk IJscentrum komt op de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs - vrijdag 24 maart - in actie voor het Prinses Máxima Centrum. De...

Bon Appetit in Rijsbergen opent vernieuwde ijssalon

Bon Appetit in Rijsbergen opent vernieuwde ijssalon

Kim en Edwin van Es hebben de vernieuwde ijssalon van hun zaak Bon Appetit in Rijsbergen woensdag 22 februari geopend. ‘We hebben al het rode eruit...

Citroen Rozemarijn ijs Credits: Bakeplus

Chefs over ijsbereiding: ‘Investeer in apparatuur’

Met zelfgemaakt dessertijs kun je je als ondernemer onderscheiden. Het ijs bereiden is helemaal niet zo moeilijk, ervaren chefs Arjan Suijkerbuijk en...

Tweede vestiging Crusio IJs: ‘Kans die op ons pad is gekomen’

Tweede vestiging Crusio IJs: ‘Kans die op ons pad is gekomen’

Coen Crusio en Kiona Malinka openen in het voorjaar van 2023 een tweede vestiging van Crusio IJs. De winkel wordt gerealiseerd in het dorpshart van...

Softijs met speculaaskruiden van Nic Nederland.

Softijs in het najaar: zo verkoop je het

Wil je ook softijs verkopen als de zomerse zon is verdwenen? Een mooie omzet uit softijs als het kwik daalt, is heel goed mogelijk. Het vraagt om een...

Smullies van Servais Tielman opent in Foodchurch Maastricht

Smullies van Servais Tielman opent in Foodchurch Maastricht

IJssalon Smullies heeft een tweede vestiging geopend in Maastricht. Het concept van sterchef Servais Tielman, zijn vrouw Stephanie, Guido Mulder,...

David’s Gelato test eetbare ijslepels: ‘Wil graag pionieren’

David’s Gelato test eetbare ijslepels: ‘Wil graag pionieren’

In de zoektocht naar alternatieven voor plastic test David Hoppenbrouwers van David’s Gelato in Gouda lepels gemaakt van koek. De ondernemer is...

NENI Amsterdam en gelateria Miuz maken hummus-gelato

NENI Amsterdam en gelateria Miuz maken hummus-gelato

De hummus-gelato met onder andere tahin, kikkererwten en citroen, is vanaf nu verkrijgbaar bij NENI Amsterdam bij Miuz, eveneeens in de hoofdstad.

Van Swoll IJs kiest voor roestvrijstalen lepels: ‘Dit is de toekomst'

Van Swoll IJs kiest voor roestvrijstalen lepels: ‘Dit is de toekomst'

Wie deze zomer een ijsje komt eten bij Van Swoll IJs in Apeldoorn, krijgt daarbij een roestvrijstalen lepel geserveerd. ‘Vooral omdat het de smaak...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen