
Tijdens het IJsVak Gala heeft Teun Loonen, huidige voorzitter van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, Edwin van Es geïntroduceerd als zijn...
Tijdens het IJsVak Gala heeft Teun Loonen, huidige voorzitter van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, Edwin van Es geïntroduceerd als zijn...
Vereniging Ambachtelijk IJscentrum komt op de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs - vrijdag 24 maart - in actie voor het Prinses Máxima Centrum. De...
Kim en Edwin van Es hebben de vernieuwde ijssalon van hun zaak Bon Appetit in Rijsbergen woensdag 22 februari geopend. ‘We hebben al het rode eruit...
Met zelfgemaakt dessertijs kun je je als ondernemer onderscheiden. Het ijs bereiden is helemaal niet zo moeilijk, ervaren chefs Arjan Suijkerbuijk en...
Coen Crusio en Kiona Malinka openen in het voorjaar van 2023 een tweede vestiging van Crusio IJs. De winkel wordt gerealiseerd in het dorpshart van...
Wil je ook softijs verkopen als de zomerse zon is verdwenen? Een mooie omzet uit softijs als het kwik daalt, is heel goed mogelijk. Het vraagt om een...
IJssalon Smullies heeft een tweede vestiging geopend in Maastricht. Het concept van sterchef Servais Tielman, zijn vrouw Stephanie, Guido Mulder,...
In de zoektocht naar alternatieven voor plastic test David Hoppenbrouwers van David’s Gelato in Gouda lepels gemaakt van koek. De ondernemer is...
De hummus-gelato met onder andere tahin, kikkererwten en citroen, is vanaf nu verkrijgbaar bij NENI Amsterdam bij Miuz, eveneeens in de hoofdstad.
Wie deze zomer een ijsje komt eten bij Van Swoll IJs in Apeldoorn, krijgt daarbij een roestvrijstalen lepel geserveerd. ‘Vooral omdat het de smaak...