
In de horeca is geen product wat zo breed inzetbaar is als koffie. En ook zijn er weinig producten waar een hogere marge op te maken is. Wil jij de...
In de horeca is geen product wat zo breed inzetbaar is als koffie. En ook zijn er weinig producten waar een hogere marge op te maken is. Wil jij de...
Gasten die koffie of iets te eten voor onderweg willen kopen, moeten vanaf 1 juli gaan betalen voor hun wegwerpbeker of maaltijdverpakking. Alleen...
Omwille van de snelheid en misschien ook een beetje de angst voor het onbekende, kiezen nog altijd maar weinig grote horecabedrijven voor...
Plantaardige melk om cappuccino’s en latte mee te maken zit nog altijd flink in de lift. De bekende merken die dit segment groot maakten in Nederland...
De nieuwe Nederlandse koffiekampioenen zijn bekend. In vier disciplines werden Nederlandse kampioenschappen gehouden, waarvan de winnaars Nederland...
Het is een term die in espressobars regelmatig terugkomt: specialty coffee. Maar wat betekent dat? Wat ís specialty coffee? Tipje van de sluier: het...
In de lange weg die koffie aflegt, van het groeien aan de struik tot het bereiden op de espressomachine in jouw horecazaak, speelt temperatuur op...
Na eind vorig jaar een piepkleine take-away koffiebar in Amsterdam Oost te hebben geopend kwam daar afgelopen maand een serieuze grote specialty...
Een goede kop koffie, in alle varianten die mogelijk zijn, gaat vaak ook vergezeld met ‘iets erbij’. Ofwel: lekkers bij de koffie.
Kies je voor de lékkerste kop koffie of voor véél koppen lekkere koffie? Hoe bepaal je wat voor jóuw horecazaak de ideale espressomachine is? Niels...