
In de horeca is geen product wat zo breed inzetbaar is als koffie. En ook zijn er weinig producten waar een hogere marge op te maken is. Wil jij de...
In de horeca is geen product wat zo breed inzetbaar is als koffie. En ook zijn er weinig producten waar een hogere marge op te maken is. Wil jij de...
Omwille van de snelheid en misschien ook een beetje de angst voor het onbekende, kiezen nog altijd maar weinig grote horecabedrijven voor...
De nieuwe Nederlandse koffiekampioenen zijn bekend. In vier disciplines werden Nederlandse kampioenschappen gehouden, waarvan de winnaars Nederland...
In de lange weg die koffie aflegt, van het groeien aan de struik tot het bereiden op de espressomachine in jouw horecazaak, speelt temperatuur op...
Kies je voor de lékkerste kop koffie of voor véél koppen lekkere koffie? Hoe bepaal je wat voor jóuw horecazaak de ideale espressomachine is? Niels...
Van het belang van de koffiemolen tot het opnieuw opschuimen van eerder gebruikte melk en van filterkoffie tot wijn serveren in een koffiebar. In dit...
De meeste horecamedewerkers kunnen een degelijke espresso bereiden met de machine op de bar. Maar kunnen ze ook een echt goede espresso bereiden?...
Op koude herfst- en winterdagen kun je gasten verrassen en verleiden met winterse koffies. Natuurlijk is een 'gewone' cappuccino een prima manier om...
Verras je gasten en boost je omzet met speciale sinterklaaskoffie en kerstkoffie: niet alleen pepernoten of kerstkransjes náást de koffie, maar ook...
Winterdranken waarmee je kunt scoren op het terras? Misset Horeca ging op zoek naar hoe je je op het winterterras kan onderscheiden.