Marco Westra ontvangt Award voor Gastheer van het Jaar van Gault&Millau
Marco Westra krijgt van Gault&Millau de Award voor Gastheer van het Jaar. Sinds 1 februari 2023 is de SVH Meestergastheer maître van restaurant Hemel...
Marco Westra krijgt van Gault&Millau de Award voor Gastheer van het Jaar. Sinds 1 februari 2023 is de SVH Meestergastheer maître van restaurant Hemel...
Sinds 1 februari is het team van restaurant Flore(**) versterkt met Roos Stevens in haar nieuwe rol als Maître D. Zij is onder andere...
Per medio januari heeft Triptyque, het met een groene Michelinster bekroonde restaurant van Niven en Virginie Kunz in Wateringen, met Sigurd Snoeys,...
Lendl Mijnhijmer stopt eind januari als wine director en maître van restaurant Bougainville* in Amsterdam. Na vijf jaar heel hard werken wil hij even...
SVH Wijnmeester Ronald Opten verlaat het Amstel Hotel in Amsterdam. Hij werkte er maar liefst 14 jaar. Hij gaat in juni aan de slag in sterrestaurant...
Sterrestaurant Voltaire in Parc Broekhuizen in Leersum heeft het team aangevuld met een nieuwe souschef, maître én een sommelier.
Pasquinel Kolk stopt per 1 november 2021 bij Ciel Bleu**. Dat vertelt de doorgewinterde gastheer, die al vijftien jaar maître is, aan Misset Horeca.
Niels van Overmeire volgt Peter Bruins op bij tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in Overveen als maître-sommelier. Van Overmeire werkte al bij het...
Peter Bruins stopt bij tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in Overveen. Bruins, die ruim 42,5 jaar het gezicht van De Bokkedoorns was, gaat in juli...
Florian van Dillen, eigenaar van Restaurant Mara in Rotterdam, is opgelucht. Het is hem gelukt zijn team op 'oorlogssterkte' te brengen. Hij heeft...