nieuws

Mario Ridder: ‘F*cking blij met deze situatie

Restaurant

Mario Ridder van tweesterrenrestaurant De Zwethheul in Schipluiden zegt ‘f*cking blij’ te zijn met de jongste mutaties in de Michelingids. ‘Ieder jaar dat de derde ster niet valt, blijf je in de race of kom je dichterbij’.

Mario Ridder: ‘F*cking blij met deze situatie

Ridder erkent dat hij de laatste tijd regelmatig werd genoemd als een van de outsiders voor een derde ster, achter de favorieten InterScaldes, Beluga en De Leest. ‘Ik ben enorm blij. F*cking blij zelfs. Ieder jaar dat ie niet niet valt, blijf je in de race of kom je dichterbij. We gaan dit jaar knallen op details letten’, aldus Ridder.

Ridder over de jongste mutaties in de gids: ‘Ik heb enorm respect voor Jonnie (Jonnie Boer, red.). Vijf sterren onder één dak is waanzinnig. Knap ook van Jan Sobecky van Chapeau!. Ik ben heel blij voor iedereen die een ster heeft gekregen’.

Michelin besloot, ondanks veel geruchten en signalen, geen van de tweesterrenzaken in Nederland te promoveren tot driesterrenrestaurant. Met name InterScaldes, Beluga, De Leest en zoals Ridder het zelf noemde, ‘in de slipstream’ ook De Zwethheul werden de afgelopen weken nadrukkelijk genoemd.

Reageer op dit artikel