nieuws

Jonnie Boer: ‘Als je zakt, kun je weer vooruit

Restaurant

Jonnie Boer van De Librije was maandagmiddag uitermate tevreden met een derde plek in de nieuwe Lekker, ondanks een plaatsje verlies. ‘Misschien is het wel eens goed om te zakken, want dan kun je weer vooruit’.

Jonnie Boer: ‘Als je zakt, kun je weer vooruit

‘Mooi, prachtig, net zo blij als altijd.’ Jonnie Boer oogde uiterst ontspannen na een gedeelde derde plaats (samen met De Leest in Vaassen) in de nieuwe Lekker.

‘Als je altijd bovenaan staat, kun je alleen maar terug. Dat gevoel is heel vervelend en daar heb ik best wel eens last van. Misschien is het wel eens goed om te zakken, want dan kun je weer vooruit’, aldus Boer.

Boer beleeft de gidsenmaand november met achtereenvolgens GaultMillau, Lekker en Michelin anders dan vroeger. ‘Zo’n feestje als vandaag vind ik heel leuk, maar met die gidsen wil ik niet bezig zijn. Ik ga er niet meer wakker van liggen. Uiteindelijk gaat het om de gast en wat ik voor hun op het bord leg’.

» Bekijk hier een video met de reacties van de Top-3 van Lekker 2011

Bekijk hier de ranglijsten van Lekker 2011: