nieuws

Gerechten Librije*** op kaart Holland America Line

Restaurant

Cruiseschip MS Rotterdam gaat gerechten van driesterrenrestaurant De Librije serveren. Jonnie en Thérèse Boer hebben het vijfgangendiner ‘Proef De Librije’ ontwikkeld, inclusief bijpassende wijnen. Jonnie Boer is culinair adviseur van schipeigenaar Holland America Line.

Gerechten Librije*** op kaart Holland America Line

De presantatie van het vijfgangenmenu ‘Proef De Librije’ inclusief bijpassende wijnen wordt gemeld door Culy.nl. Het menu is ontwikkeld voor de Holland America Line, waarvoor Boer culinair adviseur is, en wordt geserveerd op cruiseschip MS Rotterdam.

Het restaurant van het cruiseschip is ingericht in de stijl van het Zwolse driestrrenrestaurant. Het artikel meldt dat het diner begint met een amuse van schelpen uit de Noordzee, daarna mogen de gasten hun menu zelf samenstellen.

Tot het aanbod behoren volgens Culy.nl onder andere oesters in het zand, oesters en microgroenten en een duo van lamsvlees en geroosterde lamsnek met linzenspruiten, waterkers, wortelcoulis en lamsjus.

Reageer op dit artikel