Gerechten Librije*** op kaart Holland America Line

Gerechten Librije*** op kaart Holland America Line

Cruiseschip MS Rotterdam gaat gerechten van driesterrenrestaurant De Librije serveren. Jonnie en Thérèse Boer hebben het vijfgangendiner 'Proef De Librije' ontwikkeld, inclusief bijpassende wijnen. Jonnie Boer is culinair adviseur van schipeigenaar Holland America Line.

De presantatie van het vijfgangenmenu ‘Proef De Librije’ inclusief bijpassende wijnen wordt gemeld door Culy.nl. Het menu is ontwikkeld voor de Holland America Line, waarvoor Boer culinair adviseur is, en wordt geserveerd op cruiseschip MS Rotterdam.

Het restaurant van het cruiseschip is ingericht in de stijl van het Zwolse driestrrenrestaurant. Het artikel meldt dat het diner begint met een amuse van schelpen uit de Noordzee, daarna mogen de gasten hun menu zelf samenstellen.

Tot het aanbod behoren volgens Culy.nl onder andere oesters in het zand, oesters en microgroenten en een duo van lamsvlees en geroosterde lamsnek met linzenspruiten, waterkers, wortelcoulis en lamsjus.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.