nieuws

Jonnie en Thérèse Boer: Lekker 2015 spannend als je verhuizing hebt aangekondigd

Restaurant

Jonnie en Thérèse Boer zijn super blij met hun noteringen in de Lekker 2015. De Librije*** stijgt van vier naar drie en Librije’s Zusje in Amsterdam komt nieuw binnen op nummer 50. ‘Beter kon niet. Super. Geweldig,’ zeggen de twee vanuit de auto op weg naar Keulen waar Jonnie Boer een demo gaat geven. ‘Het is toch altijd spannend, zeker voor ons omdat we een verhuizing hebben aangekondigd’ zegt Thérèse Boer tegen Misset Horeca.

Jonnie en Thérèse Boer: Lekker 2015 spannend als je verhuizing hebt aangekondigd

‘Het zijn twee geweldige posities. We hoorden het vanmorgen toen we met de kinderen aan de boterham zaten. Wij zijn er heel trots op. Zeker ook op Sidney en zijn team. Een topprestatie die ze in heel korte tijd hebben geleverd. We hebben ze gefeliciteerd, maar konden helaas niet naar Amsterdam omdat we nu op weg zijn naar Keulen.’

Hoewel Jonnie en Thérèse niet wakker lagen van de nieuwe gids, vonden ze het toch spannend. ‘Het is altijd afwachten. We hebben een goed gesprek met Annelies Pijper gehad over onze verhuizing, ze heeft de tekeningen gezien en er is uitvoerig gesproken. Toch blijft het spannend wat zo’n gids doet met je notering. We blijven De Librije, maar het wordt toch ook een andere zaak.’

Jonnie en Thérèse opereren met De Librije al bijna twintig jaar in de top 10 van Lekker. ‘We zijn in 1993 begonnen en kwamen het eerste jaar volgens mij op 67 binnen. Daarna naar de top 20 en vanaf 1995 in de top 10. Daar zijn we blij mee. Daar zijn we trots op. We werken er keihard voor en dat dat gewaardeerd wordt is altijd prettig.’

Lekker-gids bestellen? Klik hier.

Reageer op dit artikel