Thérèse Boer, echtgenote van Jonnie en tevens sommelier, maakt gedurende de samenwerking deel uit van het KLM-wijnpanel om te zorgen dat de wijnen uitstekend passen bij de gerechten. Deze wijnen worden vanaf december aan boord bij de gerechten geschonken. 'Wij zijn enorm vereerd dat we voor de derde keer gaan samenwerken met KLM. De komende twee jaar gaan we weer zorgen voor een ware culinaire beleving op hoogte', aldus het echtpaar Boer.
Sterrenmaaltijd in de lucht
KLM investeert continu in het product aan boord. Bovendien biedt KLM in de World Business Class al jaren maaltijden die ontwikkeld zijn door toonaangevende, Nederlandse topchefs. 'De maaltijden van Jonnie Boer werden in 2010 en 2015 zeer gewaardeerd door onze World Business Class passagiers. KLM is daarom blij met de hernieuwde samenwerking. Voor de komende 2 jaar heeft Jonnie weer acht prachtige menu’s ontwikkeld', aldus Miriam Kartman, KLM Executive Vice President Inflight Services
Al eerder werkte KLM samen met Nederlandse topchefs, onder wie Jacob Jan Boerma, Cees Helder, Margot Janse, Sergio Herman, Richard Ekkebus, Mario Ridder en Richard Oostenbrugge.