Satelliet Meubelen neemt Horecawerf over

Satelliet Meubelen neemt Horecawerf over
Christan Brouwers, algemeen directeur Satelliet Meubelen en Wim Klaasen, directeur Horecawerf.

Satelliet Meubelen neemt per 1 januari 2018 het pand én de operatie van de Horecawerf in Amsterdam over van Wim Klaasen. Deze stap staat geheel in het teken van een lange termijn planning. Uitbreiding van de activiteiten en verdere groei van de Horecawerf staan hierbij centraal.

Al 23 jaar is de Horecawerf Amsterdam, onder de bezielende leiding van Wim Klaasen en zijn team, toonaangevend in de markt voor Horeca en Interieur in Nederland. Inmiddels hebben 33 gespecialiseerde, zelfstandige leveranciers voor de horeca zich verenigd in de Horecawerf. In de unieke 3000 vierkante meter grote showroom wordt inspiratie, kennis en expertise gebundeld, speciaal voor de Horeca- en Gastvrijheid sector.

Toekomstbestendiger

Afgelopen periode heeft initiatiefnemer van de Horecawerf Wim Klaasen, gezocht naar de juiste manier om ‘zijn Horecawerf’ toekomstbestendig te maken. Hierbij is Satelliet Meubelen, als huurder van het eerste moment en specialist op het gebeid van gastvrijheid en interieur, de geschikte partij gebleken.

Nieuwe kansen

Wim Klaasen zal zijn huidige activiteiten als interieurbouwer afbouwen en als Horeca Techniek Nederland samen met zijn dochter Kim actief blijven. Vanzelfsprekend zal hij vanaf 1 januari ook als ‘ambassadeur’ betrokken blijven bij de activiteiten op de Horecawerf. Satelliet Meubelen kent de waarde van de Horecawerf en ziet als geen ander veel kansen in het leiden van deze unieke formule. Spreekbuis hierin is Christan Brouwers, algemeen directeur Satelliet Meubelen. Bestaande evenementen, zoals de traditionele Haringparty voor Horecaprofessionals, zullen worden aangevuld met nieuwe plannen.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.