nieuws

Bistrobar Bankoh opent onder toeziend oog van Ron Blaauw

Restaurant 7356

Vrijdag 19 oktober opent Bistrobar Bankoh met een spetterend openingsfeest de deuren aan de Handelskade in Nijmegen. Vanaf zaterdag 20 oktober kunnen gasten in de nieuwe Bistrobar in Aziatische sferen dineren.

Bistrobar Bankoh opent onder toeziend oog van Ron Blaauw

Na Bistrobar Berlin wordt Bankoh het tweede Nijmeegse restaurant waar de Amsterdamse sterrenchef Ron Blaauw zijn naam als huisadviseur aan verbindt. Samen met chef Agus Hermawan (Gastrobar Indonesia) haalde hij met het talentvolle Nijmeegse team inspiratie uit alle hoeken van Azië. ‘We hebben er wel onze eigen twist aan gegeven, eentje die past bij de bistrobargedachte. Gewaagde smaken met weinig ingrediënten, geserveerd op het formaat van een tussengerecht’, aldus Blaauw.

Menukaart

Naast street food, lekkere cocktails en verschillende specials wordt ook van de authentieke rijsttafel, samengesteld door Agus, veel verwacht. ‘Een heerlijke manier om ongedwongen te tafelen met een tafel vol kleine gerechtjes boordevol smaak.’

Met de opening van Bistrobar Bankoh en de oplevering van de Handelskade aan de oude waalhaven lijkt Nijmegen er een nieuw (horeca)hart bij te hebben.

Reageer op dit artikel