nieuws

Topchefs leveren maaltijdbox met viergangenmenu voor thuis

Restaurant 4381

Topchefs Jonnie Boer, Jacob Jan Boerma, Soenil Bahadoer en Erik van Loo gaan maaltijdboxen samenstellen zodat consumenten thuis een viergangen menu kunnen bereiden op Michelinster-niveau. De gerechten zijn sigantures van de chefs, zo is het dessert van Jonnie Boer de losgeslagen appeltaart.

Topchefs leveren maaltijdbox met viergangenmenu voor thuis
Losgeslagen appeltaart Jonnie Boer. Bekijk alle gerechten onderaan dit bericht

De vier topchefs – Jonnie Boer van De Librije***, Jacob Jan Boerma van De Leest***, Soenil Bahadoer van De Lindehof** en Erik van Loo van Parkheuvel**, leveren hun gerechten in een maaltijdbox via de nieuwe website CookLikeAchef.nl.

De vier chefs zijn bij elkaar gebracht door Jan Bartelsman, Erik Pekel, Maik Kuijpers (ex-Librije), Marcel van Breda en Jos van Vuren. Zij hebben CookLikeAChef opgericht.

De producten wordt gekoeld aan huis bezorgd in een chique box. Uiteraard zijn de producten allemaal van de allerhoogste kwaliteit, zoals je dat van toprestaurants gewend bent. Een geheel vegetarisch menu bestellen is ook mogelijk.

Menu  Jonnie Boer (De Librije***)

Rauw gemarineerde sabling met amandelsherry en maggiplant
Zeeduivel met gepofte aubergine en beurre blanc van gefermenteerd paprika-sap
Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi
Losgeslagen appeltaart

Het platform biedt ook de mogelijkheid om bij elk gerecht matchende topwijnen te bestellen. De wijnen zijn geselecteerd door de sommeliers van de restaurants in kwestie. Voor consumenten die echt niet zelf de keuken in willen; zij kunnen via Cook Like a Chef ook en ervaren chef inhuren die thuis komt komen.

topchefs maaltijdbox

Lindehof-Geit-–-Wortel-Tayerblad

Topchefs Maaltijdbox

Via de website bestellen consumenten een volledig viergangenmenu van de topchefs in een maaltijdbox voor 69,50 pp. Het sterrenmenu is eigenlijk zo goed als klaar. Met een paar kleine handelingen zetten consumenten thuis binnen 20 minuten een gerecht van topniveau op tafel.

Jonnie Boer: Met Cook Like a Chef geniet je van sterrengerechten in de ambiance van je eigen huis

De vier betrokken topchefs hebben het werk dus al grotendeels gedaan, de thuiskoks hoeven alleen nog maar de finishing touch te doen. Het nog verpesten kan bijna niet: op de site staan ook nog handige instructiefilmpjes met tips en trics.

Cook Like a Chef is ook te benaderen voor het cateren van grotere groepen. Daarnaast is er de Cook Like a Chef cadeau cheque, die je gemakkelijk via de website kunt bestellen.

Menu Erik van Loo (Parkheuvel**)

MRIJ rund
Tartaar I Groente-zoetzuur I Kwartel ei I Perle Imperial kaviaar
Bresse Kip
Ravioli I Nieroogkreeftjes I Bospaddenstoelen I Kreeftensaus
Zonnevis
Op de huid gebakken I Balkenbrij I Rode kool I Serehjus
Tiramisu
Stroopwafel I Stroopwafellikeur

topchefs maaltijdbox

Parkheuvel-Tiramisu-Stroopwafel-I-Stroopwafellikeur

Deze vier topchefs zijn niet de eerste die gerechten leveren voor thuis. Dick Middelweerd startte in 2011 als eerste met Trees voor Thuis, maar heeft geen landelijke dekking en bezorgt ook niet. Moshik Roth leverde via het ter ziele gegane Foodora gerechten uit zijn eigen keuken bij de consument thuis af. De meeste chefs die nu menu’s leveren voor thuis, laten gebruikers afhalen.

Bekijk alle foto’s van de gerechten:

Reageer op dit artikel