Presentatie GaultMillau gids 2019 te volgen via livestream

Presentatie GaultMillau gids 2019 te volgen via livestream

De presentatie van de restaurantgids GaultMillau 2019 is maandagmiddag 3 december live te volgen.  De livestream start om 15 uur en is ook via Misset Horeca te volgen.

Misset Horeca is met twee redacteuren aanwezig bij de gidslancering GaultMillau 2019  in de Kromhouthal in Amsterdam en zal zo spoedig mogelijk na het bekendmaken van de awards de winnaars en de reacties van hen publiceren. Ook dat kun je volgen via deze website.

GaultMillau brengt dit jaar in Nederland zijn zestiende gids uit met een nieuw team onder leiding van Godfried van der Lugt. De vernieuwde gids 2019 is wat kleiner en blijft het gehele jaar door in de boekhandel beschikbaar. De gids wordt aangevuld door de GaultMillau website en een gratis te downloaden app. Hij bevat meer dan 700 adressen, waaronder ruim 200 nieuwe ontdekkingen; nieuwe restaurants, maar ook bestaande restaurants die voor het eerst in de gids staan.

Live stream GaultMillau 2019 vanaf 15 uur maandag 3 december:

Een eerste reactie van Godfried van der Lugt: 'De Nederlandse gastronomie is volwassen en kan zich anno 2019 meten met de culinaire wereldtop. Het is onze missie om de Nederlandse gastronomie uit te lichten en liefhebbers van kwaliteit op het bord, met betrouwbare, onafhankelijke informatie de weg te wijzen naar de beste zaken die Nederland te bieden heeft. Talent en mooi ambachtelijk werk en creativiteit moeten we met z'n allen koesteren en belonen.'