Restaurant Reuring Amsterdam gesloten

Restaurant Reuring Amsterdam gesloten

Restaurant Reuring in Amsterdam is gesloten. Eigenaren Martin den Hollander en Wouter Aalst hebben twee maart 2019 de deur van het restaurant in de Amsterdamse Pijp op slot gedraaid. Ze gaan wel verder met hun andere zaak: wijnbar Paskamer.

Martin den Hollander en Wouter Aalst runden Reuring – aangesloten bij Euro-Toques Nederland – 12 jaar. Het restaurant stond dit jaar als nieuwkomer in de Gault Millau gids 2019 met 13 punten.

Via social media maakten Den Hollander en Aalst het nieuws bekend: ‘Na 12 jaar zwoegen, zweten, leren, inspireren, lol maken, samenwerken, spanning, stress, strijd, trots, tegenslag, euforie en een heleboel waardering hebben we besloten om per  maart 2019 een streep te zetten onder ons dierbare restaurant Reuring.’

restaurant reuring

‘Het is een hele mooie, leerzame periode geweest waarin we met trots en natuurlijk ook met een dikke traan afscheid nemen van dit fijne hoekje aan de Lutmastraat. Met wijnbar Paskamer gaan we door, dus daar ontvangen we jullie allemaal graag voor een mooi glas wijn en een hapje.’

De ondernemers spreken op Facebook uit dat ze zin hebben in een nieuw avontuur. Details hierover melden ze echter niet.

Wijnbar Paskamer blijft open, deze zaak zit aan dezelfde straat – Lutmastraat – als Reuring. Paskamer behoorde in 2018 tot de finalisten van de verkiezing om de beste wijnbar van Nederland.