nieuws

Eigenaar Monarh* nieuwe exploitant van Landgoed Wolfslaar*

Restaurant 1467

Eigenaar Monarh* nieuwe exploitant van Landgoed Wolfslaar*

Ton Pinxten, voormalig exploitant van Landhuis Wolfslaar en Wolfslaar Restaurant, heeft per 1 april 2019 beide exploitaties overgedragen aan Danny Kovacevic, eigenaar van sterrestaurant Monarh in Tilburg.

Ton Pinxten vertrekt na 19 jaar Landgoed Wolfslaar te hebben geëxploiteerd. Sinds 2005 is Restaurant Wolfslaar, dat is gevestigd in het voormalige koetshuis op Landgoed Wolfslaar, in het bezit van een Michelinster. In het landhuis worden zakelijke en particuliere evenementen verzorgd. De overname van beide exploitaties past in de groeistrategie van Danny Kovacevic. Met deze overname bouwt hij zijn positie binnen de horecabranche verder uit. Zowel het type bedrijf, de passie, kwaliteit en de vakkennis van de medewerkers van Landgoed Wolfslaar en restaurant Monarh, sinds 2018 in het bezit van een Michelinster, sluiten goed bij elkaar aan. Kovacevic ziet vooral veel voordelen in de synergie tussen Wolfslaar, Monarh en de toekomstige horeca ondernemingen.

De nieuwe exploitant stapt met veel vertrouwen in zijn nieuwe onderneming. Het bestaande concept, de identiteit en het medewerkersbestand van Landgoed Wolfslaar blijven behouden. De plannen voor Landgoed Wolfslaar zijn om de constante kwaliteit te waarborgen en een groeiende lijn hierin te creëren. ‘Met elkaar keihard er tegenaan en groeien, uiteraard allemaal ten gunste van onze gasten’, aldus Danny Kovacevic- eigenaar Landhuis & Restaurant Wolfslaar

Ton Pinxten

Directeur/eigenaar Ton Pinxten bevestigde in januari 2018 dat hij op zoek was naar opvolging voor zijn beide bedrijven die onderdeel zijn van Landgoed Wolfslaar in Breda. ‘Ik word dit jaar 64 en na vijftig jaar hard werken in de horeca is het wel mooi geweest. Ik wil graag wat we als team hebben opgebouwd in goede handen overdragen’, zei hij toen.