Laurence Reintjens nieuwe maître-sommelier Molen de Jonge Dikkert

Laurence Reintjens nieuwe maître-sommelier Molen de Jonge Dikkert

Laurence Reintjens, 28 jaar, is gestart als maître-sommelier restaurant Molen de Jonge Dikkert in Amstelveen. Reijntjens was eerder werkzaam als hoofd sommelier/beverage-manager bij het Conservatorium hotel en daarvoor als Sommelier bij het Amsterdamse restaurant Vermeer*.

In 2018 ontving hij een nominatie door als Talentvol Sommelier. Laurence Reintjens versterkt het bedieningsteam van de huidige maître Paul Leeseman en eigenaren Eugène van Angelbeek & Arjen Kräwinkel. De aanstelling van Reintjens past bij de ambitie van de directie om De Jonge Dikkert naar een hoger gastronomisch niveau te brengen. De kennis en ervaring als sommelier en prettige gastheer met een eigen stijl, verwachten wij passend bij de nieuwe stijl van de keuken van De Jonge Dikkert. Eerder dit jaar werd Marcel Bonda uit Bord’eau al aangetrokken als chefkok.

Michelin waardeert de Jonge Dikkert al 23 jaar met een Bib Gourmand. De Jonge Dikkert is lid van Les Jeunes Restaurateurs als Membre d‘Honneur.