De Beren Amersfoort is verbouwd

De Beren Amersfoort is verbouwd

Restaurant De Beren in Amersfoort wordt sinds 5 juni gerund door de nieuwe eigenaar Berndt Woest én het restaurant is in een fris jasje gestoken.

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het opknappen van de zaak. Het houten interieur heeft plaats gemaakt voor antraciet staal. De akoestiek is geoptimaliseerd door het plafond te bespuiten met speciale vlokken. De muren zijn voorzien van een fris behang en gasten kunnen voortaan plaatsnemen aan knusse rondo’s.

Nieuw en fris

De Beren Amersfoort

Eigenaar Berndt Woest runt ook het bezorgrestaurant in Amersfoort aan de Pr. Julianalaan 69A. Dit beviel hem zo goed, dat hij de stap zet naar het runnen van een restaurant. Woest: 'Het afgelopen jaar hebben we de bezorgdienst van De Beren in Amersfoort uitgebouwd tot een goed geoliede machine. Toen de kans zich voordeed om het restaurant te franchisen, greep ik die met beide handen aan.'

Met het einde van de strenge maatregelen mag ook Woest weer gasten ontvangen in zijn restaurant. 'De verbouwing is precies op tijd gereed. Er staat een compleet nieuw team klaar om onze gasten te verwelkomen.'

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.