Nieuwe chef-kok voor Hotel Haarhuis

Nieuwe chef-kok voor Hotel Haarhuis
Creatie van Frank Bregman nog voor Oude Post.

Frank Bregman, voormalig chef en mede-eigenaar van Bib Gourmand restaurant Oude Post in Renkum is aan de slag gegaan als chef-kok van Hotel Haarhuis in Arnhem.

Het restaurant van Frank Bregman, Restaurant Oude Post in Renkum, is gesloten. Broers Frank en Robert Bregman hebben de sleutel overgedragen aan Jessica van den Top. Zij heropent OP dezelfde locatie Chill Renkum. Gastheer Robert Bregman gaat buiten de daadwerkelijke horeca aan de slag. Chef Frank Bregman stond voor zijn ondernemerschap onder meer in de keuken van Oud Sluis van Sergio Herman en van Pure C.

Nieuw concept  in Oude Post

De nieuwe ondernemer, Jessica van den Top, wil begin juli open gaan met Chill. ‘Chill staat voor eat, drink and enjoy. Eten, drinken en genieten. Je kunt straks bij ons terecht voor luxe koffie en verse thee, cocktails en alcoholvrije mocktails. Maar ook voor een diner. We willen het vooral laagdrempelig houden. We richten ons niet zo zeer op toeristen, maar vooral op de mensen uit het dorp.’

Chill gaat vooral producten serveren met lokale of regionale ingrediënten direct afkomstig van de boer.

De broers Bregman hebben hun periode bij Oude Post afgesloten met een menu dat bestond uit toppers van de afgelopen tien jaar. Hun restaurant werd sinds 2014 door Michelin bekroond met een Bib Gourmand voor de goede prijs kwaliteit verhouding. In januari 2021 liet Bregman aan Misset Horeca weten dat hij voorlopig niet als ondernemer aan de slag zou gaan. De chef wil meer tijd voor zijn jonge gezin.

Zijn nieuwe werkgever, Hotel Haarhuis, heeft vier F&B outlets onder haar dak: Restaurant Perron 5, Hoek voor koffie & patisserie, Blou rooftop bar en The Storage, een bar in de kelder van het hotel.

Renkum

Naast Chill is er recent nog een pannenkoekenrestaurant geopend in Renkum. Hier kunnen gasten overdag ook terecht voor koffie.

BEKIJK OOK
- De 118 restaurants in Nederland met een Bib Gourmand in 2021.
- Wie verandert er nog meer van werkgever in de restaurantwereld?