Arnaud Verbeek gaat aan de slag bij Dinner at Six

Arnaud Verbeek gaat aan de slag bij Dinner at Six
Arnaud Verbeek

Het team van Dinner at Six in Houten wordt versterkt met de komst van Arnaud Verbeek. Na de verkoop van zijn restaurant Noir in Utrecht gaat hij nu aan de slag in Houten.

In Houten zijn ze blij met zijn komst. 'Met Arnaud halen wij een professional binnen die voor meer vastigheid en constantheid gaat zorgen op vloer', aldus eigenaar Bas Mittelmeijer.

Arnaud Verbeek is geen onbekende voor de jongens van Dinner at Six. Chef Jules Hartmann heeft een aantal jaren met hem gewerkt bij het toenmalige Amberes in Utrecht. Het Utrechtse horecawereldje is klein en het contact was snel gemaakt.

Na de verkoop van Noir was het voor Arnaud belangrijk op zoek te gaan naar een plek waar hij zijn ei kwijt kan, maar ook de rust te vinden om zich enkel en volledig te kunnen focussen op datgene wat hij het liefste doet: gasten een fijne avond uit bezorgen.

Verbeek wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Dinner at Six en zal zich met zijn kennis en ervaring uiteraard gaan bemoeien met alles wat met drank te maken heeft. Dinner at Six is blij met deze veelbelovende samenwerking. 'We staan te popelen om aan
de slag te gaan.'