Kasteel Engelenburg Brummen heeft Terras van het jaar GaultMillau 2019

Kasteel Engelenburg Brummen heeft Terras van het jaar GaultMillau 2019

GaultMillau heeft het terras van Kasteel Engelenburg in Brummen verkozen tot Terras van het Jaar 2019. Het terras achter het kasteel grenst aan de slotgracht en kijkt over het het groen van het landgoed. Johan en Carin Agricola hebben eigenlijk drie terrassen rondom het kasteel.  Ze kregen de prijs op maandag 3 december 2018 in de Kromhouthal in Amsterdam.

GaultMillau presenteerde maandag 3 december haar gids voor 2019. In de gids staan  ruim 700 restaurants waarvan 200 nieuwe adressen. Ook nieuw in de gids zijn de cocktailbars.

Het restaurant van Kasteel Engelenburg waar chef Maurice Kersten de leiding heeft, staat met 15,5 punten in de GaultMillau gids voor 2019. Het restaurant bevindt zich in de serre van het kasteel. In totaal zijn 15 awards uitgereikt door GaultMillau, de gids die nu onder bewind staat van Godfried van der Lugt.

GaultMillau 2019

GaultMillau 2019 over terras Kasteel Engelenburg 

Een goed terras is een oase. Een plek van inspiratie, bezinning en, vooral, rust. Een lunch, aperitief of diner op het prachtige terras van Kasteel Engelenburg in Brummen voelt aan als een weldadig en wel verdiend retraite. Het is ruim opgezet, verzorgd en grenst aan het park en de slotgracht van het kasteel in een omgeving vol grandeur van verleden en natuur. De bescheiden attentheid en service van de medewerkers doet eigenlijk de rest. Het is een terras, zoals een terras bedoeld is.

Bekijk hier de Absolute Top van GaultMillau 2019>


Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.