Vermaat breidt Europees uit, Rob Peters aan het roer in Nederland

Vermaat breidt Europees uit, Rob Peters aan het roer in Nederland

Om verder te kunnen investeren in de Europese groei, treedt Rob Peters per 1 februari 2022 aan als nieuwe managing director van Vermaat Nederland. Met Rob Peters aan het roer in Nederland, ceo kan Rick Zeelen zich richten op het toevoegen van innovatieve concepten en de Europese uitbreiding van Vermaat. Vermaat is al sterk vertegenwoordigd in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Over Rob Peters

Rob Peters (55) heeft ruim 25 jaar ervaring in de fast moving consumer goods en is voormalig ceo van Coram en managing director van Unilever Food Solutions.

Ceo Rick Zeelen over Rob Peters: 'Rob is een strateeg maar kan die strategie ook omzetten in actie. Zijn trackrecord past bij onze ambities. Denk aan groei middels productvernieuwing, nieuwe klantsegmenten en operational excellence. Maar veel belangrijker is dat Rob past in onze unieke Vermaatcultuur. Rob is aimabel, positief en een echte ondernemer. We zijn zeer blij met zijn komst.'

Internationale ambitie

Vermaat is actief in Nederland, Frankrijk en Duitsland en heeft de ambitie om te groeien tot een toonaangevende Noord-Europese premium cateraar. Rob Peters wordt verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering in Nederland. Rick Zeelen blijft ceo van Vermaat en zal zich met zijn team vanaf 1 februari focussen op het bouwen van de organisatie, toevoegen van innovatieve concepten passend in het post-covid-tijdperk, en verdere Europese groei.

Over Vermaat

Vermaat is een grote foodservice ondernemer in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Vermaat heeft het bedrijf uitgebouwd in Frankrijk (Serenest), Duitsland (TMC) en Nederland met onder andere 44 La Place restaurants, 27 Stach-winkels en recentelijk disruptief B2B-platform Join Program.

Vermaat heeft zich sinds 1978 ontwikkeld van delicatessenwinkel tot één van de grootste cateringbedrijven van Nederland.