Keurmerk Goed Gefrituurd voor Lekkerrr Hoogzandveld

Keurmerk Goed Gefrituurd voor Lekkerrr Hoogzandveld

Het vakmanschap en bakmanschap van Jan-Willem Voet is bekroond met het keurmerk Goed Gefrituurd van brancheorganisatie ProFri.

Voets bedrijf Lekkerrr Hoogzandveld in het gelijknamige winkelcentrum in Nieuwegein kan het bijbehorende keurmerkschildje aan de gevel timmeren.

Jan-Willem Voet deed de nodige ervaring op bij andere frituurspeciaalzaken voordat hij in mei van dit jaar Lekkerrr Hoogzandveld overnam. Onbekend is zijn zaak in het moderne Nieuwegeinse winkelcentrum niet: het bedrijf bestaat dit jaar 30 jaar. Nadat het toenmalige ondernemersechtpaar Gruters voorjaar 2019 met pensioen ging, werd Lekkerrr ad interim gerund door cafetariahouders uit Amersfoort.

Brede kaart

Naast een keur aan belegde broodjes, heeft Lekkerrr Hoogzandveld een royaal aanbod aan snackspecialiteiten, inclusief glutenvrije snacks én een ruim assortiment kipproducten. Uitgebreid is ook het segment ‘fritesspecials’ op kaart, friet met toppings als stoofvlees, teriyaki en spicy chicken. Naast veel andere gerechten, serveert Lekkerrr Hoogzandveld bovendien schnitzels met toppings.