nieuws

Foto’s: Hoofdjury Terras Top 100 bezoekt finalisten

Café 153

Het Hoofdjury-lidmaatschap van de Terras Top 100 is een eervolle en zeer leuke baan. Maar je moet niet vies zijn van een paar kilometer op de vaderlandse wegen. Dat ondervond de jury dit jaar ook weer. Ruim duizend kilometer werd er afgelegd om in totaal 7 zaken te bezoeken. Dag 1 Verzamelpunt was het Van […]

Foto’s: Hoofdjury Terras Top 100 bezoekt finalisten

Het Hoofdjury-lidmaatschap van de Terras Top 100 is een eervolle en zeer leuke baan. Maar je moet niet vies zijn van een paar kilometer op de vaderlandse wegen. Dat ondervond de jury dit jaar ook weer. Ruim duizend kilometer werd er afgelegd om in totaal 7 zaken te bezoeken.

Dag 1

Verzamelpunt was het Van der Valk Hotel in Arnhem en vanuit daar ging de reis naar ’t Gerecht in Heerenveen. Na een uur gesproken te hebben in Friesland, volgde de rit naar naar Deurningen om Pelle’s te bezoeken. Een goed anderhalf uur. Na Pelle’s was Down Under in Nieuwegein de volgende stop. Een ritje van opnieuw anderhalf uur. Na Down Under zaten de bezoeken er voor de eerste dag op. Maar de kilometers niet; de rit ging 178 kilometer naar beneden. In Maastricht werd overnacht.

Dag 2

Terras Top 100 Hoofdjury

Onderweg naar weer een bestemming, de Hoofdjury van de Terras Top 100.
Foto: Marcel van Hoorn

Dag twee begon vroeg toen de bus van Maastricht naar Heerlen reed om Kasteel TerWorm te bezoeken. Daarna volgde een kort ritje van zo’n 20 minuten richting Stein, waar zich Luna Eten en Drinken bevond. Daarna opnieuw een klein half uurtje van Stein naar Nederweert, op bezoek bij Diverso. Na dit bezoek verliet de hoofdjury Limburg en werd een uur later Chaam aangedaan voor een bezoek aan Huis ten Bosch. Hierna werd de laatste rit ingezet en stuurde de chauffeur de bus terug naar opstapplek Arnhem.

Een fotoverslag:

Bekijk hier de ranglijst van de Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Foto's

Reageer op dit artikel