nieuws

Ontknoping Terras Top 100 2018: livestream via Facebook

Café 4672

De ontknoping van de Terras Top 100 2018 is via een livestream te volgen voor iedereen die er niet bij kan zijn op de bekendmaking bij Brasserie Staverden. Via de Facebookpagina van Misset Horeca zal de top van de lijst live gestreamd worden.

Ontknoping Terras Top 100 2018: livestream via Facebook

Ruim 400 aanwezigen zullen maandag 2 juli de onthulling van de Terras Top 100 2018 meemaken. Dat vindt plaats bij Brasserie Staverden, de winnaar van het afgelopen jaar. Voor wie er niet bij kan zijn, zal Misset Horeca op haar Facebookpagina de ontknoping van die middag live streamen.

Het event omtrent de Terras Top 100 2018 begint rond 16.00 uur. Rond 18.45 wordt dan de nieuwe nummer 1 bekendgemaakt. Vanaf het moment dat de top-10 bekendgemaakt wordt, zal op de Facebookpagina van Misset Horeca een live-uitzending beginnen. Dat zal -naar verwachting- rond 18.00 uur zijn.

Terras Top 100 via social media

De gehele onthulling van de lijst is sowieso via de diverse social media-kanalen van Misset Horeca te volgen. Het Terras Top 100 2017Twitteraccount van Misset Horeca zal live mee aftellen. Evenals de aanwezige redacteuren Wieteke Posthumus, Michael Simon en Nathalie Bluiminck. Ook hoofdredacteur Marjon Prummel zal via haar Twitter-account volgers op de hoogte houden.

Het event van de Terras Top 100 vindt maandagmiddag 2 juli plaats bij Brasserie Staverden in Staverden. De genomineerden van de terrassen zijn hiervoor uitgenodigd en zijn met ruim 400 mensen aanwezig. Onder leiding van presentator Erik van Muiswinkel zal er afgeteld worden en worden ook categorieprijzen bekendgemaakt als De Parel, De Publieksprijs en de Provinciewinnaars.

Reageer op dit artikel