nieuws

Fox Sports zoekt ‘Leukste Voetbalkroeg 2018/2019’

Café 489

Sportzender Fox Sports zoekt een opvolger voor Café d’n Bel in Bladel die de titel draagt ‘Leukste Voetbalkroeg 2017/2018’. De winnaar wint onder meer een jaar lang gratis bitterballen. Sligro is partner van de verkiezing. 

Fox Sports zoekt ‘Leukste Voetbalkroeg 2018/2019’

Het publiek kan voor de nieuwe wedstrijdronde van de Leukste Voetbalkroeg sinds 26 oktober 2018 stemmen op elk café met een officiële licentie van Fox Sports Zakelijk. Stemmen gebeurt op de Leukste Voetbalkroeg.

Horecagelegenheden zijn een populaire plek om live voetbal te kijken in Nederland. Per Eredivisiespeelronde kijken er gemiddeld 284.000 fans in de cafés met een Fox Sports Zakelijk-licentie.

Leukste Voetbalkroeg 2017/2018

1 Café d’n Bel, Bladel
2 Café de Paus, Lutjebroek
3 Café ‘t Fust , Rotterdam

Vakjury Leukste Voetbalkroeg

Het publiek kan tot en met 15 november stemmen op cafés met een officiële licentie van FOX Sports Zakelijk. Uit alle deelnemende kroegen worden uiteindelijk twaalf provinciewinnaars gekozen.

De drie provinciewinnaars met de meeste stemmen maken kans op de landelijke titel en krijgen daarvoor bezoek van de vakjury. Wie werden in 2017/2018 winnaars van hun provincie?

De jury bestaat dit jaar uit FOX Sports-presentator Aletha Leidelmeijer, Matthijs van Ommen (Koninklijke Horeca Nederland), Lars van Velsum (FC Afkicken) en een vertegenwoordiger van partner Sligro.

Uitreiking in ‘De Eretribune’

De winnaar wordt op zaterdag 1 december live in het Fox Sports-programma ‘De Eretribune’ bekendgemaakt. De winnaar ontvangt dan uit handen van Koert Westerman de officiële ‘Leukste Voetbalkroeg 2018/2019 Kampioensschaal’, een Fox Sports Zakelijk-licentie voor een jaar en namens Sligro, partner van de verkiezing, een jaar gratis bitterballen en een ZiN Membership, waarmee de horeca-ondernemer in 2019 trainingen en evenementen kan bijwonen. De vorige editie werd gewonnen door Café d’n Bel in Bladel. 

Alle provinciewinnaars krijgen van Sligro een masterclass ‘pub food’.

Partner Leukste Voetbalkroeg Sligro

Horecagroothandel Sligro is partner van ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland 2018/2019’-verkiezing. Met het introduceren van pubfood helpt Sligro kroegeigenaren de sfeer én de omzet voor, tijdens en na een live wedstrijd op Fox Sports te vergroten.

Sligro heeft verschillende concepten en tips voor pubfood, van eenvoudige hapjes tot ambachtelijke gerechten met een eigen twist. De pubfood-concepten van Sligro zijn een kans voor de horecaondernemer om extra omzet te genereren en een visitekaartje af te geven.

 

Reageer op dit artikel