nieuws

Gastvrijheid en Efficiency centraal op Terras Bootcamp 2019

Café 447

Gastvrijheid en Efficiency centraal op Terras Bootcamp 2019
Wouter Verkerk tijdens de Terras Bootcamp 2018.

Met ondernemer Harold van Workum en gastvrijheidsspreker en trendwatcher Wouter Verkerk is de Terras Bootcamp 2019 voorzien van de nodige inspiratie op het gebied van efficiency en gastvrijheid. Naast een plenaire sessie zullen er ook workshops zijn over gastvrijheid en het efficiënt besparen op personeelskosten.

Harold van Workum en Wouter Verkerk zullen de plenaire sessie op de Terras Bootcamp voor hun rekening nemen. De  eerstgenoemde is op Ameland eigenaar van Van Heeckeren Grand Café, Van Heeckeren Hotel, The Sunset en Rixt. Zijn bedrijven zijn gebundeld in de Van Heeckeren Groep. Wouter Verkerk is horecatrendwatcher en coach van horecaondernemers en hun teams. Hij schrijft en ontwikkelt boeken, blogs en methodes op het gebied van gastvrijheid.

Schrijf je hier in

Schrijf je hier in

Voorbereiden op terrasseizoen met Terras Bootcamp 2019

Wouter Verkerk en Harold van Workum zullen gezamenlijk een plenaire sessie presenteren. Harold van Workum vertelt over zijn eigen(wijze) werkwijze. Hij geeft voorbeelden van hoe je de gast een betere beleving geeft terwijl je de omzet verhoogt én je bespaart op de personeelskosten. Horecatrendwatcher Wouter Verkerk neemt deelnemers mee in zijn training over gastvrijheid.

Naast deze plenaire sessies vinden er diverse workshops plaats waarvoor deelnemers zich kunnen inschrijven. Uiteenlopend van leerzame sessies over eten, drinken, het runnen van een terras -van indeling tot het juiste meubilair- tot aan online aanwezigheid en de geheimen van een topterras als dat van Terras Top 100 2018-winnaar ‘t Gerecht in Heerenveen.

Terugblik Terras Top 100 2018

Naast Van Workum en Verkerk zullen ook onder meer Rick Kempen en Ron Blaauw aanwezig zijn om tips en adviezen te geven over terrasgerechten en het geheim van de juiste (bier)kaart. Kiona Malinka en Sjoerd Bakker zullen  deelnemers in afzonderlijke workshops informeren over meer omzet halen uit eigen ijsthee tot aan het belang van opleiden van personeel. 

Reageer op dit artikel