nieuws

Speeddaten bij Kop van Oost om personeel te werven

Horeca 5648

In Amsterdam wil deze zomer horecabedrijf Kop van Oost openen. Maar om gasten te kunnen ontvangen in de voormalige fabrieksloods aan het Zeeburgerpad in Amsterdam Oost is horecapersoneel nodig. De zaak gaat speeddaten om personeel te werven.

Speeddaten bij Kop van Oost om personeel te werven

De Kop van Oost organiseert op woensdag 30 mei een speeddating op haar nieuwe locatie om horeca personeel te krijgen.  Kandidaten worden uitgenodigd om kennis te maken met het team dat er al is en de formule onder het genot van een borrel & bite op het terras.

Deze nieuwe Amsterdamse hotspot aan het water gaat deze zomer open en is op zoek naar enthousiaste koppen met een passie voor de horeca; personeel voor in de bediening en in de keuken. Aanmelden voor de speeddate kan via Facebook, spontaan binnenlopen op 30 mei tussen 18:00 -20:00 mag ook.

Over De Kop van Oost

De Kop van Oost is het concept van drie jonge ondernemers: Eshwin Boetting, Pieter Bas den Burger en chef-kok Nick Holter, en mede-initiators Boudewijn Siliakus en Tjebbel Maris.

Een deel van het team was al eerder betrokken bij de locatie. Zij startten hier het pop-up restaurant Schnitzel & Weizen en ontdekten al snel de potentie van deze plek in Amsterdam aan het water. Er werden ambitieuze plannen gemaakt en samen met designer Rein Rambaldo van De Horeca Fabriek kwam het interieurontwerp tot stand.

De Kop van Oost wordt een transparante, lichte zaak met een prominente bar, een semi open keuken, een aangebouwde serre en een groot terras in de zon aan het water. Een plek in Amsterdam Oost waar gasten elkaar ontmoeten voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. En tevens een plek die zich leent als flexibele werkplek of als locatie voor een zakelijke lunch met een uitstekende bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Op de menukaart komen klassiekers met een twist voor toegankelijke prijzen. Er is veel aandacht voor het borrelmoment, speciale koffies en cocktails.

De verwachting is dat De Kop van Oost begin deze zomer haar deuren openslaat.

Meer lezen?

>>>> Horeca personeel: wat moet je weten over werven, binden, contracten en de cao

Reageer op dit artikel