nieuws

Hotels uit de Terras Top 100 van 2018

Hotel 1308

Hotelterrassen scoren goed in de Misset Horeca Terras Top 100 van 2018. De lijst bevat meer dan tien hotels met een terras. De top drie bevat zelfs twee bedrijven waar je ook kunt slapen: op nummer 1 ’t Gerecht in Heerenveen en op nummer 2 Van der Valk Kasteel ter Worm in Heerlen.

Hotels uit de Terras Top 100 van 2018

De Terras Top 100 is dit jaar voor de elfde keer gepubliceerd door Misset Horeca. ’t Gerecht is met de nummer 1-positie uiteraard de grote winnaar. Maar dat geldt uiteindelijk voor alle 100 zaken die twee rondes ‘overleefd’ hebben waar 400 ondernemingen begin dit jaar aan begonnen.

Hotels met een notering in de Terras Top 100 2018 van Misset Horeca.
(De naam van het hotel gaat vooraf door de positie in de ranglijst)

1 ’t Gerecht Heerenveen
2 Van der Valk Kasteel ter Worm, Heerlen
18 De Vossenberg, Vierhouten
21 De Gouden Leeuw, Goedereede
23 Het Maashotel, Broekhuizen
36 Het Rheins (vakantiepark), Enter
40 ’s Gravenhof, Zutphen
47 De Lindeboom, Den Burg
60 Oriento (Hotel van Oranje), Noordwijk
61 Hotel Akershoek, Ouddorp
64 Nobel, Ameland
75 De Oude Herbergh (B&B), Oosterbeek
87 Van der Valk Hotel Leiden, Leiden
90 De Oale Ste (camping), Nijverdal
94 Huis Vermeer, Deventer
96 De Westerburcht, Westerbork

Kasteel  TerWorm

Kasteel TerWorm werd tevens uitgeroepen tot mooiste terras uit de Terras Top 100. De jury over dit domein van Van der Valk: ‘Kasteel TerWorm blijft indruk maken. De indrukwekkende Zuid-Limburgse onderneming van Freek en Annie van der Valk scoort voor het tweede jaar op rij een top-5-notering. En met het zilver in de Terras Top 100 2018 doen ze het zelfs beter dan ooit. Alles voelde oprecht en open. De ontvangst was perfect. Hier is het gewoon top. Zoals je het altijd zou willen en hoopt dat het gebeurt. Alle medewerkers stralen plezier en gastgerichtheid uit.’ Zó, de vakjury is -opnieuw- diep onder de indruk. Opnieuw inderdaad. In 2017 wist Kasteel TerWorm al een vijfde plek te bemachtigen. Maar het zijn de medewerkers die hier het plaatje afmaken. Er worden duidelijke vragen gesteld als het nodig is, aandachtig geluisterd en met de juiste zelfverzekerdheid bestellingen opgenomen. De jury: ‘Omdat wij ‘losjes’ deden paste de gastheer zichzelf perfect aan. Een tafeltje verder was hij weer formeel wat beter bij die gasten pastte.’

Bekijk hier de gehele ranglijst van de Terras Top 100 2018


Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

Reageer op dit artikel