Intratuin Maastricht
Unilever presenteert 4 top foodtrends: 'Zolang het eten maar iets met ons doet'
Unilever Food Solutions (UFS) presenteerde deze week Future Menus 2025 trendrapport.
Unilever Food Solutions (UFS) presenteerde deze week Future Menus 2025 trendrapport.
Foodcourt Hidden Gem in het Rotterdamse M4H havengebied is geopend voor publiek. Onder leiding van de ervaren chef en ondernemer Kelvin Lin kunnen vijf start-ups kennismaken met restaurantvoering en conceptontwikkeling.
Dankzij sharefunding heeft Restaurant Wok! Utrecht niet alleen de coronapandemie overleefd, maar keert het nu voor het eerst dividend uit aan de aandeelhouders.
Soenil Bahadoer, chef van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, heeft grote plannen met zijn op maat gemaakte foodtruck. Hij wil er niet alleen zakelijke events mee draaien, hij hoopt met het streetfood-busje óók een nieuwe generatie gasten aan zich te binden.
François Geurds gooit het roer om bij de lunch in zijn sterzaak FG Food Labs. Dat restaurant fungeert vanaf eind september op weekdagen in de middag als streetfoodbar FG SOS, om dan vanaf donderdag in de avonden 'gewoon' FG Food Labs te worden. 'De naam verwijst naar de noodzaak waaruit dit idee is ontstaan', zegt Geurds.
The Kitchen Dojo, een shared dark kitchen-formule die gedeelde keukenruimte voor productie, delivery en take-out verhuurt, breidt na de start in Rotterdam nu ook uit naar Amsterdam. In Rotterdam maken tal van bekende horecaformules gebruik van de locatie, oprichter Junior Lugte hoopt in Amsterdam op eenzelfde succes.