Alles over Streetfood

Soenil Bahadoer

Soenil Bahadoer weer op pad met streetfood truck: 'Wil voor alle portemonnees koken'

Soenil Bahadoer, chef van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, heeft grote plannen met zijn op maat gemaakte foodtruck. Hij wil er niet...

François Geurds maakt van FG Food Labs* overdag streetfoodbar

François Geurds maakt van FG Food Labs* overdag streetfoodbar

François Geurds gooit het roer om bij de lunch in zijn sterzaak FG Food Labs. Dat restaurant fungeert vanaf eind september op weekdagen in de middag...

Junior Lugte, oprichter van The Kitchen Dojo

Shared dark kitchen-concept The Kitchen Dojo breidt uit naar Amsterdam

The Kitchen Dojo, een shared dark kitchen-formule die gedeelde keukenruimte voor productie, delivery en take-out verhuurt, breidt na de start in...

Diego Buik gooit roer om:  'Wil nog een keer 14 punten van Gault&Millau'

Diego Buik gooit roer om: 'Wil nog een keer 14 punten van Gault&Millau'

Diego Buik jaagt zijn dromen na en gooit het roer om. De 'hamburgerkoning' is er na 8 jaar burgers aan toe de kok te zijn die hij in hart en nieren...

Stadshart Amstelveen verwelkomt drie nieuwe foodconcepten

Stadshart Amstelveen verwelkomt drie nieuwe foodconcepten

Stadshart Amstelveen breidt haar winkelaanbod uit met drie nieuwe foodconcepten. Met de komst van Anne&Max, Strada en Coco & Sebas, speelt Stadshart...

The Streetfood Club Breda bijna open: cocktails in een luchtballon

The Streetfood Club Breda bijna open: cocktails in een luchtballon

Met anderhalf jaar vertraging door corona, staat The Streetfood Club Breda nu eindelijk aan de vooravond van de opening. 1200 vierkante meter pracht...

Albron opent in Amsterdam eerste vestiging van Italiaans streetfoodconcept

Albron opent in Amsterdam eerste vestiging van Italiaans streetfoodconcept

Albron heeft opnieuw een eigen brand gelanceerd. In Amsterdam-Noord is woensdag 20 april de eerste vestiging geopend van Strada, een op Italiaanse...

The Nacho Bar gaat 120 couverts draaien met zes man personeel

The Nacho Bar gaat 120 couverts draaien met zes man personeel

In Tilburg opent in april een nieuw horecaconcept: The Nacho Bar. Ondernemer Charles Veerkamp focust er op minimale personeelsinzet. Met 120 couverts...

Fotocredits: Ashkan Mortezapour Photography

The Pani Puri Bar geopend in Rotterdam

Nadat The Pani Puri Bar ruim een half jaar te vinden was in restaurant Chung, staat het concept nu op eigen benen met Charischa Gayadien als eigenaar.

Comfort food bij nieuw Smells Good In The Hood Rotterdam

Comfort food bij nieuw Smells Good In The Hood Rotterdam

Comfort food met culinaire invloeden van over de hele wereld. De nieuwe horecazaak Smells Good In The Hood wil Rotterdam en de rest van Nederland...