nieuws

Ondernemerschap centraal tijdens opening Gastvrij Rotterdam

Restaurant 542

Gastvrij Rotterdam 2018 opent maandag 17 september met onder andere de uitreiking van de felbegeerde Gouden Pollepels van het AD en de inauguratie van de eerste SVH Meesterhorecaondernemer. Fidan Ekiz, journaliste en documentairemaakster, zal de presentatie voor haar rekening nemen.

Ondernemerschap centraal tijdens opening Gastvrij Rotterdam
Foto © Charles Batenburg

De uitreiking van de felbegeerde Gouden Pollepels, de inauguratie van de eerste SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) Meesterhorecaondernemer, de aftrap van de Gault&Millau campagne en de herlancering van het onlangs verschenen boek van gastvrijheidstrainer Maarten Wessels staan op het programma.

De Gouden Pollepel

De Gouden Pollepel, de wekelijkse restaurantrecensie in de regionale dagbladen van het AD, is al jaren een begrip. Lezers stemmen er hun keuze op af, restaurants merken het verschil tussen hoge en lage rapportcijfers. Op de eerste dag van Gastvrij Rotterdam staan de winnaars van de regio’s Utrecht/Amersfoort, Groene Hart, Den Haag en Rotterdam/Dordrecht in de schijnwerpers.

SVH Meesterhorecaondernemer

Met de titel SVH Meesterhorecaondernemer wordt de hoogste graad van vakbekwaamheid op het gebied van ondernemen in de horeca geborgd. De titel richt zich op ondernemers van horecaondernemingen die zich hebben bewezen door wapenfeiten, solvabiliteit, onderscheidend personeelsbeleid en aantoonbaar succes. Samen met Koninklijke Horeca Nederland wil SVH met de Meestertitel goed werkgeverschap stimuleren en eraan bijdragen om ondernemerschap in de branche naar een hoger plan te tillen. De eerste SVH Meesterhorecaondernemer is Koen Bakker.

Gault&Millau restaurantgids 2019

17 september zal ook de aftrap zijn voor de Gault&Millau Restaurantgids uitreiking op 3 december aanstaande. Op maandag 3 december zal in Amsterdam de nieuwe gids voor 2019 worden gepresenteerd tijdens een namiddagprogramma. Op maandagavond 3 december zal Gault&Milau de host zijn van een gala charity diner.

Gastvrij Rotterdam 2018

De 6e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 17 tot en met woensdag 19 september 2018 in Rotterdam Ahoy.  Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 13.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand. Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam is toegankelijk is voor ondernemers en managers in de horeca die in het bezit zijn van een uitnodiging of registratiecode die via mediapartners, branchepartners en exposanten worden verspreid. De opening is voor alle bezoekers toegankelijk.

Reageer op dit artikel