Stephan Stokkermans van Grand Hotel Huis ter Duin wint Outstanding Contribution Award

Stephan Stokkermans van Grand Hotel Huis ter Duin wint Outstanding Contribution Award
Stephan Stokkermans

Tijdens de vierde editie van de Independent Hotel Show Amsterdam zijn gisteravond de IHA Awards uitgereikt. Kees Hensen and Mascha Smit van himgroep werden samen uitgeroepen tot Independent Hoteliers of the Year. Les Cabanes d'Ostende sleepte de award in de wacht voor Independent Hotel of the Year.

De Outstanding Contribution Award ging naar Stephan Stokkermans, managing director van Grand Hotel Huis ter Duin. Hij ontving een speciaal voor hem ontworpen kunstwerk van MAIM. De award voor Best Hotel Design ging dit jaar naar ontwerpbureau 5AM van Rosa Hotel, eveneens in Oostende. Tot slot werd er ook een award uitgereikt voor de beste hotelwebsite van het jaar aan Hotel Haarhuis in Arnhem.

Het was voor de tweede keer dat de awards werden uitgereikt in Amsterdam. In London, waar de Independent Hotel Show is ontstaan, worden deze hospitality-prijzen al veel langer uitgereikt en is de awardshow uitgegroeid tot een fenomeen. De awards zijn in het leven geroepen om de categorie 'independent hotels' te vieren. Wereldwijd is er een groei in dit type hotels.

De Independent Hotel Show Amsterdam is een business-evenement voor managers van boetiek- en luxehotels. Naast Amsterdam, wordt de boetiekbeurs ook georganiseerd in Miami en München.

Bekijk deze collectie

Medewerker in dienst

Verschillende aspecten spelen een rol als het gaat om medewerkers die aan het werk zijn. In deze collectie staan tips & tricks voor horecaondernemers als het gaat om het behouden en opleiden van medewerkers, samenwerken, inroosteren en ziekte. Ook delen ondernemers hun praktijkvoorbeelden.