nieuws

Casper Reinders werkt aan derde Libertine in Amsterdam

Café 2966

Casper Reinders opent in maart 2018 zijn derde Libertine. Naast Libertine Café Café en Libertine Comptoir de Cuisine opent Reinders ook een Libertine Petit Café.

Casper Reinders werkt aan derde Libertine in Amsterdam

De derde Libertine komt aan de Noordermarkt in Amsterdam in het pand waar voorheen Proust zat van de GoodfoodGroup, zo laat Casper Reinders weten aan Misset Horeca.

‘We verbouwen Proust nu helemaal. Alles gaat eruit. Het hele interieur. Het wordt een coole bar bistro. Heel funcky. We starten begin maart met de nieuwe zaak en een nieuwe ploeg mensen.’

Reinders werkt momenteel ook aan Bumbu. Een nieuw concept in het NH Collection Amsterdam Doelen hotel dat hij samen met Jaimie van Heije gaat doen. ‘Libertine is niet te vergelijken met Bumbu in een vijfsterrenhotel. Libertine is losser, meer funky. Ze zijn te verschillend om nog te kunnen vergelijken.

Proust, onderdeel van de GoodFoodGroup, verdwijnt op de locatie aan de Noordermarkt. De GoodFoodGroup heeft elders in de stad nog een groot aantal horecabedrijven zoals Festina Lente, Café Gruter, Café Katoen, Café Koosje, Café Lennep, Café Luxembourg, Café Galerie Het Molenpad, Café De Pijp, Restaurant-café Van Puffelen, Café De Roeter, Restaurant De Struisvogel, Café De Toog, Café De Vergulde Gaper, Café de Walvis, Café Wildschut en Zouk.

Casper Reinders is initiatiefnemer van:

Casper Reinders

Casper Reinders

(diverse zaken runt hij met partners)

Ox & Bucks (WTC Amsterdam)
Lion Noir
Jimmy Woo
Joya
Bo-nam
Libertine Café
Libertine Comptoir de Cuisine
Mylk
Club NL
Bumbu Kitchen (NH Doelen hotel, open maart 2018)

Hij heeft al zijn bedrijven ondergebracht in de TAO Group.

Nieuws over Casper Reinders

Reageer op dit artikel