nieuws

270.000 keer Jonnie

Restaurant

De komende tijd gaat Lufthansa in haar First en Business Class maaltijden serveren die bedacht zijn door Jonnie Boer. Tot het einde van dit jaar serveert de Duitse luchtvaartmaatschappij zo’n 270.000 Jonnie Boer-gerechten.

270.000 keer Jonnie

Passagiers in First Class kunnen onder andere genieten van een op vanillestokje gegrilde coquille met witlof, wortelgemberjus en wilde rijst of een met Noordzeegarnalen gevulde tomaat, gemarineerde papaja en gebakken reuzengarnalen met zucchine-aardappelsalade.

De reizigers in Business Class krijgen onder meer een konijnroulade met pesto-aardappelsalade en sinaasappelpompoencompote.

Ook op de vluchten naar Duitsland breidt Lufthansa zijn Star Chef-programma verder uit. Drie topchefs uit Zuid-Amerika zullen menu’s creëren voor de vluchten van Zuid-Amerika naar Duitsland, schrijft Lekker op haar website.

Zie ook:

Reageer op dit artikel