Terras Top 100-jurytraject met één week verlengd

Terras Top 100-jurytraject met één week verlengd

Vanwege het tegenvallende weer heeft de Terras Top 100 het jurytraject met één week verlengd. Terrassen kunnen nog tot 8 mei bezocht worden.

De afgelopen maand stond niet bol van de mooie dagen. Desondanks dat wist de jury van de Terras Top 100 al honderden bezoeken af te leggen.

Maar vanwege het beperkte aantal dagen met écht goed weer, heeft de Terras Top 100 ervoor gekozen om het jurytraject met nog één week te verlengen.

Traject Terras Top 100

Zowel mystery guests als vakjuryleden kunnen nu tot uiterlijk 9 mei hun rapporten inleveren, waarna bedrijven kort daarop bericht krijgen of ze dit jaar in de lijst staan of niet.

Hierna zal de top-50 opnieuw bezocht worden door vakjuryleden - voornamelijk hoofdjuryleden binnen de vakjury - om deze vijftig bedrijven opnieuw te beoordelen, ook nu weer anoniem en onaangekondigd.

Op basis van deze bezoeken worden die zaken opnieuw in de juiste volgorde gezet en vervolgens gaat een afvaardiging van de hoofdjury bij de top van de lijst langs op woensdag 15 en donderdag 16 juni.

Winnaar en onthulling

Deze laatste bezoeken zijn op afspraak en ondernemers worden daarover gebeld. De hoofdjury komt vervolgens een uur langs om met de ondernemer(s) te spreken en het bedrijf te bekijken.

De uitslag wordt maandag 4 juli bekendgemaakt tijdens een groots live-evenement bij de winnaar van 2021, Brasa in Purmerend.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.