Alles over Partnerartikel

'Scenarioplanning geeft ons houvast in deze onzekere tijden'
Voor eigenaren Mark Elling en Jasmijn Plettenburg is er maar één vraag die er nu echt toe doet: hoe gaat de horecabranche zich de komende periode...

Stappenplan voor succesvolle scenario's in de horeca
Elke verandering, hoe klein ook, kan een grote impact hebben op uw horecaonderneming. Het is daarom belangrijk de ontwikkelingen rondom uw bedrijf op...

Aanpassingen door corona? Houd je verzekeraar op de hoogte
Ben je door corona begonnen met een afhaal- en of bezorgservice? Of heb je je terras uitgebreid? Wil je als horecaondernemer overleven in corona-tijd...

'Door ons dashboard baseer ik mijn keuzes niet alleen op gevoel'
Een splinternieuw pand, vijf mensen in dienst en een groeiend aantal klanten. Eigenaren Mark Elling en Jasmijn Plettenburg van De Ruiter Catering in...

Tekort aan liquiditeit door corona? Dit zijn de financieringsmogelijkheden
Nu alle horecazaken de deuren moeten sluiten loopt de omzet en het resultaat terug, terwijl er nog wel kosten en uitgaven zijn. Hierdoor ontstaan...

Zo vraag je uitstel betaling belasting aan
Door het verplicht sluiten van alle horecazaken in Nederland zijn veel liquiditeitsproblemen ontstaan. Het kabinet heeft daarom een versoepeling...